Η επομένη δωρεά στην ΜΕΘ του …νοσοκομείου Κιλκίς

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Σε μία εξαιρετική πραγματική δωρεά προχώρησε πρόσφατα η κιλκισιώτικη γαλακτοκομική εταιρία «Φάρμα Κουκάκη» ΑΕ δωρίζοντας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης μία πλήρη ηλεκτρική κλίνη Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) βαρέως τύπου τελευταίας τεχνολογίας.

Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θανάσης Κουκάκης και η οικογένεια του δίνει «σάρκα και οστά» σε αυτό που αποκαλούμε εταιρική ευθύνη, απλά ελπίζουμε η επόμενη σχετική δωρεά να μπορεί να γίνει γιά μονάδα ΜΕΘ του νοσοκομείου Κιλκίς που τόσο μας λείπει.

Άλλωστε γιά την σύσταση και λειτουργίας της έχουν δεσμευθεί σχετικώς και παράγοντες του δημοσίου βίου μας αλλά και η νέα διοίκηση του νοσοκομείου και αναμένουμε επειδή είναι δίκαιο να γίνει και πράξη.

Μία απάντηση στο “Η επομένη δωρεά στην ΜΕΘ του …νοσοκομείου Κιλκίς”

  1. Ο/Η KILKISIOTIS λέει:

    Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην επιχείρηση Φάρμα Κουκάκη για την δωρεά στο ΑΧΕΠΑ αυτή την κρίσιμη στιγμή που περνάει η χώρα μας.Εύχομαι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες απο εταιρείες έτσι ώστε να θωρακίσουμε το σύστημα υγείας για το καλό των ελλήνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Eν αναμονή

Δεν λέει να το βάλλει κάτω ο δήμος Ωραιοκάστρου στο ζήτημα το οποίο αφορά την διαμάχη του με την περιφερειακή […]

Φοβικό σύνδρομο

Δεν συνάδει με τον “πολιτισμό του ελληνικού λαού” (προσοχή, όχι τον “ελληνικό πολιτισμό”), κατά το υπουργείο εξωτερικών …της Ελλάδος, το […]

Δείτε ακόμα