Νέες επιτυχίες νεαρών ριπτών του Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών

Αθλητισμός /

Άλλη μία καλή εμφάνιση προσέθεσαν νεαροί ρίπτες του Γ.Σ.Μανδρών, συνδυάζοντας επιτυχίες με νέες ατομικές επιδόσεις στους αγώνες εις μνήμην του σπουδαίου δασκάλου και προπονητή του κλασικού αθλητισμού Νίκου Ζαχαριάδη, οι οποίοι διεξήχθησαν το Σάββατο 2.6.18 στο Καυτανζόγλειο στάδιο Θεσσαλονίκης.

Ετσι, στην δισκοβολία παίδων (δίσκος 1,5 κιλού) ο Χρήστος Χρυσομαλλίδης κατετάγη δεύτερος με νέα ατομική επίδοση 47,67μ., ενώ ο Γιάννης Κορακίδης ένατος, με επίσης νέα ατομική επίδοση 31,60μ.

Οι δύο αθλητές έλαβαν μέρος και στην σφυροβολία παίδων (σφύρα πέντε κιλών) όπου «τα πήγαν» ακόμη καλύτερα με τον Χρυσομαλλίδη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο καταρρίπτοντας την ατομική επίδοσή του με 66,,65μ., και τον Κορακίδη να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση με 50,18μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ανακύκλωση χαρτιού γίνεται;

Σε πρόσφατο δελτίο τύπου που εστάλη στα μέσα ενημέρωσης ο πρόεδρος του συνδέσμου ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης δήλωσε ότι: […]

Εύζωνας… στους Ευζώνους

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μιά προσπάθεια να επανδρώνεται με Εύζωνα φύλακα το φυλάκιο που […]