Επιτυχής παρουσία Άτλαντος Κιλκίς σε πετοσφαιρική διοργάνωση 3Χ3

ΑΤΛΑΣ

Την Κυριακή 9.4.17 ο Άτλας Κιλκίς τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων του όσον αφορά στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής συμμετέσχε στην διοργάνωση «ακαδημιών» πετοσφαίρου 3Χ3 του Μυγδονιακού στο κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού.
Οι σχέσεις των δύο σωματείων είναι άριστες, μετά την περυσινή μετεγγραφή δύο πολύ καλών κορασίδων της Λαμπρινής Καραγιαννίδου και της Ξανθής Φούρα από τον σύλλογο του Δρυμού στο κιλκισιώτικο.
Ελαβαν μέρος εκτός του Άτλαντος Κιλκίς και του Μυγδονιακού και ο Πήγασος Πολίχνης, η ΔΕΚΑ, ο Μακεδονικός και ο ΑΣΚ Λαγκαδά.
Οι μικρές αθλήτριες του Άτλαντος Κιλκίς προετοιμάζονται συμμετέχοντας πλέον και σε μεγάλες και επιτυχημένες διοργανώσεις συλλόγων με μεγάλη ιστορία στο άθλημα. «Κύριος στόχος με την συμμετοχή τους αυτή είναι η απόκτηση γνώσεων μέσω βιωματικών εμπειριών, η καλλιέργεια και ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος, η ενθάρρυνση για τη λήψη πρωτοβουλιών και η εκπαίδευση σε τεχνικές και τακτικές δεξιότητες που δε μεταδίδονται μόνο μέσα από τις προπονήσεις αλλά κυρίως μέσα από τους αγώνες» τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση που καταλήγει ως εξής:
«Για άλλη μια φορά η αθλητική οικογένεια του Άτλαντος Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίσθηκαν και ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια καθώς επίσης και τους γονείς και τους φίλους του βόλλεϋ που ακολούθησαν την αποστολή και στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών.
Αγαπάς το βόλλεϋ, έλα και συ!
Εγγραφές στα τμήματα «ακαδημιών» κοριτσιών και αγοριών στα γραφεία του συλλόγου τηλ. 23410-29376.
Δείτε το κανάλι μας στο YouTube: www.youtube.com/channel/UCRX-iDf9sQtapr7NP-I7FJQ».