Στον «αστερισμό» των επιτυχιών η Τόλμη στα προκριματικά πρωταθλήματα

Αθλητισμός /

Διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 27 και 28-1-18, στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, οι αγώνες του προκριματικού ομίλου Βορείου Ελλάδας των πρωταθλημάτων τέκβον-ντο όλων των κατά ηλικίαν κατηγοριών.

Έλαβαν μέρος 1455 στελέχη συλλόγων από όλη την Βόρειο Ελλάδα και άλλες περιοχές.

Ανάμεσά του και δεκατρία της Τόλμης Κιλκίς, που συνέβαλαν στο να πραγματοποιήσει ο σύλλογός του μιαν έξοχη εμφάνιση, με τον λαμπρό απολογισμό των τριών χρυσών, δύο αργυρών και πέντε χάλκινων μεταλλίων και τριών πέμπτων θέσεων!

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Φώτης Δεδούπης στα 68κ. εφήβων, Δημήτρης Λουκοβίτης στα 57κ. παίδων και Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης στα 61κ. παίδων.

Στα 63κ. ανδρών ο Σεβαστιανός Αναστασιάδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, όπως και ο Θανάσης Παπουτσής στα 59κ. εφήβων.

ΤΟΛΜΗ

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Αριστείδης Κουτσός στα 54κ. ανδρών, η Μαρία Καλφοπούλου στα 53κ. γυναικών, ο Άγγελος Ημερίδης στα 48κ. εφήβων, η Βασιλική Τσαπαρίδου στα +59κ. κορασίδων και ο Χρήστος Σκαρλάτος στα 37κ. παμπαίδων.

Τέλος, κατετάγησαν στην πέμπτη θέση οι Χριστόφορος Δεληγιαννίδης στα 53κ., ανδρών, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στα 55κ. εφήβων και Γιάννης Δημητρακόπουλος στα 53κ. παίδων.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«Πρέπει να τονίσουμε το σημαντικό έργο, που παράγεται από τον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ και τους προπονητές με μόνο στόχο την βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητών. Όλοι οι διακριθέντες του 2017 θα συμμετάσχουν σε διοργανώσεις εξωτερικού ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο. Όλοι οι τομείς του αθλήματος με αγωνιστικό χαρακτήρα δεν είναι ο μόνος στόχος αλλά αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας, ως προπονητών μαζί με τους γονείς και εκπαιδευτικούς, η φροντίδα για το ΠΑΙΔΙ. Μικρή λέξη με μεγάλο νόημα, που σημαίνει τα πάντα, και αισθανόμαστε ευθύνη, ότι ως υπεύθυνοι πρέπει να «θωρακίσουμε» τον χαρακτήρα του παιδιού από «σειρήνες» ξένες προς τον αθλητισμό».

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την εμφάνιση όλων των στελεχών του συλλόγου εξέφρασαν οι προπονητές Γιώργος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης και ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα