Η επιτροπή ισότητας του δήμου Κιλκίς ευχαριστεί

Κοινωνία /

Η πρόεδρος της επιτροπής ισότητας του δήμου Κιλκίς Μαρία Μασμανίδου και τα μέλη της επιτροπής αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους στο δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη, στον αντιδήμαρχο πολιτισμού & τουρισμού Θεμιστοκλή Κοσμίδη και σε όλους και όλες, όσοι και όσες συνέδραμαν για την επιτυχία του αφιερώματος που διοργανώσαμε σε συνεργασία με το δήμο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η πολύτιμη οικονομική και ηθική υποστήριξή τους αλλά και η προσωπική τους εργασία στάθηκαν καθοριστικές παράμετροι για την ουσιαστική νοηματοδότηση της 8ης Μαρτίου.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στις προσκεκληθείσες ομιλήτριες της εκδήλωσης, στη δημοσιογράφο της ΕΤ3 Σύνθια Σάπικα, στην ψυχίατρο του «Νηρέα» Έφη Τζούρα και στην εκπαιδευτικό- συγγραφέα και εικαστικό Αθηνά Τσιρίκα, στον κόσμο που αγκάλιασε με αγάπη και ενδιαφέρον την εκδήλωσή μας.

Ξεχωριστές ευχαριστίες θέλουμε, τέλος, να απευθύνουμε στην Ελένη Νικολαΐδου (Φούρνος Ελένης Νικολαΐδου – Ροδόπολη νομού Σερρών) για τη διακόσμηση του χώρου της καπναποθήκης της Αυστροελληνικής και τον πλούσιο μπουφέ που παρέθεσε δωρεάν για τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Καταγράφουμε το τελευταίο διάστημα διαφόρους φορείς (μια πλειοδοσία) να προτείνουν σε άλλους μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης δημοτών, κυρίως επαγγελματιών, εργαζομένων, με […]