Επιτυχημένος ο φιλικός βετεράνων Γουμένισσας με τον ΠΑΟΚ

Αθλητισμός /

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός ποδοσφαιρικός του αθλητικού ποδοσφαιρικού ομίλου βετεράνων Γουμένισσας με τους βετεράνους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τη Δευτέρα 10.9.18, στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο Πολυπέτρου.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 4-6, υπέρ των βετεράνων του ΠΑΟΚ.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκαν οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ Χρήστος Τερζανίδης και Φιλώτας Πέλλιος και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Γουμένισσας Ματθαίος Χρυσανθίδης, Πέτρος Σιάλδας αλλά και τον σύνδεσμο φίλων ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο».

Ο πρόεδρος Αστέριος Τάτσης και το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου, ευχαρίστησαν τους βετεράνους ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ότι θ’ ακολουθήσουν πολλές ακόμη ποδοσφαιρικές στιγμές, επισημαίνοντας γι΄ άλλη μια φορά την ύψιστη αξία του αθλητισμού στην ανθρώπινη ζωή.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησαν θερμά τον πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου «Μακεδονικού» Πολυπέτρου, Αναστάσιο Κυφωνίδη και όλο το διοικητικό συμβούλιο, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους, που τους παραχωρούν το γήπεδο Πολυπέτρου για όλες τις ποδοσφαιρικές τους συναντήσεις.

Με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Μπορμπόκης, Αλεξανδρίδης, Τουρσουνίδης, Καραγεωργίου, Χασιώτης, Μαλιούφας, Γκιτσιούδης, Λαγωνίδης, Γεωργιάδης, Τερζανίδης, Πέλλιος, Μήτογλου, Κωνσταντινίδης, Βουτσιάς και Αργυρίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έπρεπε να προλάβει

Άρον-άρον έφυγε ο Σιωνίδης από την συνάντηση, που είχαν το Σάββατο 8-9-18 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς νεοδημοκρατικά […]