Επισκέψεις Ε.-Ε.Αγαθοπούλου στην Ειδομένη και το Χαμηλό

Πολιτική /

Τα ακριτικά χωριά του δήμου Παιονίας Ειδομένη και Χαμηλό επισκέφθηκε την Κυριακή 12-9-21 η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Κατά την συνάντησή της με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ξανθίππη Σουπλή, τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού συμβουλίου και κατοίκους των δύο χωριών, η κ.Αγαθοπούλου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί γιά τα προβλήματα της περιοχής, όπως αυτά που συνδέονται με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, γιά την ελλιπή συγκοινωνία της περιοχής καθώς επίσης και τις αγκυλώσεις, που δημιουργεί η μετατροπή των νοσοκομείων σε νοσοκομεία «μιάς νόσου», προκαλώντας προβλήματα στα άτομα μεγάλης ηλικίας με χρόνια προβλήματα υγείας.

Επίσης, σημαντική αναφορά έγινε στην ανάγκη για περισσότερη αστυνόμευση της περιοχής λόγω της συνεχιζόμενης διελεύσεως προσφύγων και μεταναστών καθώς και για τις εδώ και καιρό εκκρεμείς αιτήσεις γιά αποζημιώσεις λόγω των καταστροφών που έχουν προκληθεί από την παραπάνω αιτία.

Η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου δεσμεύτηκε, ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της περιοχής, πραγματοποιώντας δια ζώσης συναντήσεις ώστε να έχει διαρκή ενημέρωση γιά τα προβλήματα της περιοχής, και τόνισε, ότι θα μεριμνήσει να αναδείξει όσα ζητήματα αναφέρθηκαν στις συναντήσεις».

Περισσότερα

Γ.Φραγγίδης: «Άμεση λύση στις αντιφατικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους των ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και ΚΔΗΦ»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδημε θέμα: «τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους […]

Γ.Φραγγίδης: Ενδελεχής έρευνα, καταλογισμός ευθυνών και ενίσχυση μέτρων των εργαζομένων με αφορμή το εργατικό ατύχημα στο Κιλκίς»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη (Τάκη) Θεοδωρικάκο με […]

Δείτε ακόμα