Επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στο Κιλκίς

Ειδήσεις Βίντεο /

Το νομό Κιλκίς επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, το πρωί του Σαββάτου 19.3.22 προσκεκλημένος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτή Κιλκίς, Γιώργου Γεωργαντά.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την ELVIAL, μια σημαντική βιομηχανία αλουμινίου, όπου τους καλωσόρισαν η πρόεδρος Τάνια Τζίκα και η διευθύνουσα σύμβουλος Ασημίνα Τζίκα.

Κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς ο κ. Πιερρακάκης είχε συνάντηση και με τα δραστήρια στελέχη της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς για τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους Κιλκίς, στον cafe «Τρυποκάρυδος» και συζήτησε μαζί τους τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου.

Ο υπουργός κ. Πιερρακάκης δήλωσε γιά τη συνεργασία του με τον κ. Γεωργαντά ότι: «Δυόμισι χρόνια στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στο πρόσωπο του είχα έναν εξαιρετικό συνεργάτη – και φίλο. Η συνεργασία μας συνεχίζεται και με τη νέα του ιδιότητα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Βρεθήκαμε σήμερα στο Κιλκίς, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με τους δημάρχους Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη που μοιράστηκαν μαζί του προτάσεις για την αξιοποίηση του προγράμματος «smart cities», καθώς η αυτοδιοίκηση βρίσκεται στην πρώτη γραμμμη της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα