Στο Κιλκίς ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ.Βίτσας

ΒΙΤΣΑΣ

Τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς θα επισκεφτεί την Παρασκευή 7.4.17 και το Σάββατο 8.4.17 το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας.

Στη Θεσσαλονίκη θα απευθύνει χαιρετισμό στο σεμινάριο της AUSA «Doing business with the US Government» στη ΛΑΦΘ, ενώ το μεσημέρι θα επισκεφθεί την 71η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία στη Νέα Σάντα, ενώ το απόγευμα στο Κιλκίς θα έχει συνάντηση με τοπικούς παράγοντες και θα παραστεί σε κομματική εκδήλωση του τοπικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αναπληρωτής υπουργός θα έχει συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη και τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη προκειμένου να συζητήσει θέματα που σχετίζονται με τη χρήση των πρώην στρατοπέδων του Κιλκίς και πιο συγκεκριμένα για το ζήτημα της περίφραξής του στρατοπέδου «Καμπάνη» σε σχέση με τον υπό κατασκευή νέο περιφερειακό της πόλης του Κιλκίς.

Το Σάββατο θα επισκεφθεί το Οχυρό Ιστίμπεη όπως και πέρυσι και θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη μάχη των οχυρών κατά τη γερμανική εισβολή που ξεκίνησε στις 6 Απριλίου 1941.