Ικανοποίηση εκφράζει η διοίκηση για τον επικουρικό παιδίατρο που αποκτά το νοσοκομείο Γουμένισσας

Γενικά /

Επικουρικό παιδίατρο αποκτά το νοσοκομείο – κέντρο υγείας Γουμένισσας.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέροντα, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Μετά την έλευση ορθοπεδικού και γυναικολόγου, των οποίων τα ιατρεία σφύζουν από συντοπίτες μας, τώρα πλέον είμαστε πεπεισμένοι, ότι το ίδιο θα συμβεί και στο παιδιατρικό ιατρείο.

Με επικουρία 36 μηνών θα παρέχει τις υπηρεσίες του ο νέος παιδίατρος στο νοσοκομείο μας, και με την επιστροφή της μονίμου παιδιάτρου, η οποία γέννησε προσφάτως, θα μπορούμε να εφημερεύουμε τις μισές ημέρες του μήνα γιά τους μικρούς μας φίλους.

Βεβαίως, αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό γιά το μέλλον της Πατρίδας μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά, αλλά είναι μία πολύ καλή αρχή δρομολόγησης επαναλειτουργίας του παιδιατρικού τμήματος.

Έτσι και αλλιώς από τις 15/01/20, δηλαδή την πρώτη κυριολεκτικώς ημέρα, που αναλάβαμε την διοίκηση του νοσοκομείο Γουμένισσας, στείλαμε αίτημα γιά πρόσληψη επικουρικού παιδιάτρου με ιδίους πόρους. Αυτό και μόνο δείχνει την στόχευση και την προτεραιότητα μας.

Εν αναμονή μιάς ακόμη ειδικότητας ευελπιστούμε να συμπληρωθεί το «καρρέ» των επικουρικών ιατρών και με τον μόνιμο διορισμό παθολόγου και χειρουργού να μιλάμε πλέον γιά μία εντελώς διαφορετική υγειονομική μονάδα στον νομό Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στο δημοτικό συμβούλιο

«Ορθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο, και όχι στα προεδρεία των φορέων του δήμου, των οποίων ήταν μέλη, […]

«Επί … θητείας ΜΑΣ»!

Με τον «δικό» του τρόπο σχολίασε ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης την αναφορά του συνονόματου νυν Κυριακίδη, κατά την […]