Επίδειξη ισχύος από… «ισχυρούς» στον προημιτελικό γύρο κυπέλλου ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Επίδειξη ισχύος έκαναν… οι ισχυροί στον τρίτο και προημιτελικό γύρο του κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς, στον οποίο σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα (με κεφαλαία οι ομάδες που προκρίθηκαν):

Επτάλοφος – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ                                         0-4

Ποντιακός Ν. Σάντας – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ     1-4

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ – Δόξα Χέρσου                           6-1

Μ.ΒΡΥΣΗ – Μ.Λειβάδια                                              4-0

Ο «καθρέφτης» των προημιτελικών

ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 0-4

Ισάριθμα εύστοχα πλασέ από τέσσερις διαφορετικούς «εκτελεστές» για τους φιλοξενούμενους του Παναγιώτη Ζιάκα (24΄ Παναγιώτης Ρωμανίδης, 54΄Αουρέλ Κόλα, 58΄Φώτης Τσουφλίδης, 66΄Νίκος Μπελίτσας).

Διαιτήτευσε ο Τάσος Ασβεστόπουλος.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Κωτάκης (70΄Λαδάς), Α.Κουτσάγιας (65΄Αβατζάς), Κουρτεσίδης, Πουρσανίδης (46΄Τσοποζίδης), Φ.Κόλα, Μπελίτσας, Ραφαελίδης, Ρωμανίδης, Μ.Κουτσάγιας (60΄Τσουφλίδης), Α.Κόλα.

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ Ν. ΣΑΝΤΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ 1-4

Επιθετική «πολυφωνία» για τους φιλοξενούμενους του Γιώργου ΧατζηΪωαννίδη, στο 6΄με μακρινό σουτ του Ηράκλειτου Νιζάμη, στο 32΄με πλασέ του Ανδρέα Σερταρίδη, στο 40΄με κεφαλιά του Μίλτου Γρηγοριάδη, στο 82΄με ατομική προσπάθεια του Χρήστου Παρπουτσή. Ο τελευταίοςέχασε πέναλτυ στο 30΄(απόκρουση του τερματοφύλακα Βασίλη Παύλου). Για δεύτερο συνεχή αγώνα, περνώντας ως αλλαγή, ο Κώστας Νετκτίδης και πάλι σκόραρε με πλασέ, μειώνοντας προσωρινά σε 1-2. Οι ηττημένοι στερήθηκαν από νωρίς τις υπηρεσίες των δύο βασικών στόπερ, Γιάννη Πουνερίδη και Μιχάλη Γκαμπράνη, που αποχώρησαν λόγω τραυματισμών.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος Τακίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΛΑΓΙΑΣ: Ζάικος, Σαμαράς (60΄ Αμανατίδης), Φασουλάκος (70΄Κουτσουρίδης), Μ.Γρηγοριάδης, Στεφανίδης, Σερταρίδης, Πρέτσι, Κέτα (46΄ Τσαχουρίδης), Νιζάμης (79΄Ορφανίδης), Παντελιάδης, Παρπουτσής.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ – ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ 6-1

Το τέρμα «της τιμής» για τους φιλοξενουμένους με πέναλτυ του Ιάκωβου Μουζενίδη στο 38, γιά την προσωρινή μείωση σε 4-1.

Γιά τους γηπεδούχους του Τόνι Γκονζάλες και του Κώστα Ιωαννίδη, δύο τέρματα με πλασέ ο Βενιαμίν Αγαθεγγελίδης στο 5΄και 11΄, ισάριθμα ο Γιώργος Ιωαννίδης στο 75΄με πλασέ και στο 83΄με μακρινό σουτ, από ένα ο Σάββας Χατζηασλανίδης στο 16΄με πλασέ και ο Θόδωρος Ιωαννίδης στο 22΄με μακρινό σουτ.

Διαιτήτευσε ο Χρήστος Τσαλουχίδης.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Κυριακίδης, Αβραμίδης (46΄Ρουστέμ), Θ.Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Ευθυμιάδης, Σαβελίδης (25΄Ελευθεριάδης), Παυλίδης (46΄Μακάριος), Χατζηασλανίδης, Αγαθαγγελίδης, Γ.Ιωαννίδης (88΄Ν.Ιωαννίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.ΒΡΥΣΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Μ.ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ 4-0

«Πλουραλισμός» στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους του Γιάννη Τεβρεντζίδη: Στο 28 ο Ιορδάνης Ορφανίδης με πλασέ, στο 32΄ο Πέτρος Καφετζής με πλασέ, στο 65΄ο Γιώργος Κυριακίδης με πέναλτυ, στο 75΄ο Μιχάλης Κεσίδης με πλασέ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 80΄, σε εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Χατσιόπουλου.

Διαιτήτευσε ο Λάζαρος Μαυρίδης.

Μ. ΒΡΥΣΗ: Σιδηρόπουλος, Σισμανίδης, Κατικαρίδης, Κεσίδης, Α.Παπαδόπουλος, Ζώτος, Καφετζής (70΄Μπατάρας), Δασκάλου (70΄ Ελέζογλου), Ορφανίδης, Γ.Κυριακίδης (67’ Δ.Παπαδόπουλος), Διονυσιάδης (52΄Ι.Κυριακίδης).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα