Επανέναρξη φωτογραφικής ομάδας Κιλκίς με φωτοβόλτες και εξορμήσεις

Κοινωνία /

Μια ευχάριστη και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα φωτοβόλτα στην πόλη του Κιλκίς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας Κιλκίς.

Μετά από δύο μήνες περίπου αναστολής των μαθημάτων της, λόγω πανδημίας, η ομάδα με σύμμαχο τον καλό καιρό συναντήθηκε και πάλι, αποτυπώνοντας ανοιξιάτικες εικόνες και στιγμές της πόλης και των ανθρώπων της.

Η πολυπληθής ομάδα με τον εξοπλισμό της βρέθηκε στο πάρκο «Κήπος», στο γήπεδο Κιλκίς, καθώς επίσης και στη μεταλλική πεζογέφυρα στην είσοδο της πόλης και εξασκήθηκε σε διάφορες τεχνικές φωτογράφησης όπως panning, street και long exposure.

Καθώς, λόγω κορωνοϊού, δεν προβλέπεται σύντομα η επανέναρξη των μαθημάτων, η τρέχουσα χρονιά θα συνεχιστεί σε εξωτερικούς ανοικτούς χώρους, με φωτοβόλτες και εξορμήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της ομάδας, στη σελίδα της στο facebook: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΙΛΚΙΣ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σε ισχύ από σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις οδούς 21ης Ιουνίου, Εθν. Αντίστασης και 25ης Μαρτίου

Η διεύθυνση τοπικής οικονομικής ανάπτυξης απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (επιχειρήσεις εστίασης, καφέ, καφέ μπαρ) για […]

«Oι …..ιμιτασιόν»

Ορισμένοι κατά Πολύκαστρο μεριά λησμονούν ότι ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας. Ακόμη και […]