Επαναξεταστέοι

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Ανεπαίσθητες ήταν οι αλλαγές σε ό,τι αφορά στην ένταξη περισσοτέρων βιοκαλλιεργητών της περιφερειακής μας ενότητας μετά την κατά 80 περίπου εκατομμύρια ευρώ αύξηση του σχετικού προγράμματος.

Και τούτο, διότι, παρά τις αλλαγές των κριτηρίων γιά την εισαγωγή στις σχετικές επιδοτούμενες καλλιέργειες η ενότητά μας δεν μπόρεσε να αυξήσει τον αριθμό ωφελουμένων.

Αιτία το γεγονός, ότι σχεδόν στο σύνολό τους οι Κιλκισιώτες παραγωγοί συγκέντρωσαν 69 μόρια στην σχετική βαθμολόγηση, και η βάση εισαγωγής στο πρόγραμμα είχε διαμορφωθεί στα 73,9 μόρια.

«Τζάμπα» το «διάβασμα» γιά τους παραγωγούς μας, καθώς από ό,τι φάνηκε, έμειναν «επανεξεταστέοι» και πλέον, εάν θέλουν να «περάσουν» θα πρέπει να δώσουν «εξετάσεις» όταν μετά από μία πενταετία θα έχουμε πάλι …διαγωνισμό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Είχε αναφερθεί

Ανάμεσα στις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, περιλαμβάνεται και μία νομοθετική πρωτοβουλία, […]

Άλλα στο Κιλκίς, άλλα στην Παιονία!

Όπως προκύπτει και από σχετικό θέμα του «Μαχητή», έαν ο κάθε δήμος της περιφερειακής ενότητάς μας αποτελούσε ξεχωριστή εκλογική περιφέρεια, […]

Δείτε ακόμα