Εντυπωσίασε το 1ο Λύκειο Κιλκίς στο συνέδριο του «Σχολεία γιά Όλους»

Εκπαίδευση /

Το συνέδριο του έργου «Σχολεία γιά Όλους» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20.6.22, παγκόσμια ημέρα των προσφύγων, στο Μαράσλειο Διδασκαλείο, με συμμετοχή και του 1ου γυμνασίου Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο ναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«… Το 1ο ΓΕΛ Κιλκίς, ως ενεργό μέλος του δικτύου των σχολείων «Σχολεία γιά Όλους» συμμετέσχε με την φυσική παρουσία των εκπαιδευτικών Χριστοδούλας Βογιαντζή, Ελένης Σαββίδου και Ελένης Ευθυμιάδου και της επιμορφώτριας Άννας – Μαρίας Παναγιωτίδου.

Στην έκθεση προβλήθηκε το “πόστερ” με τις εργασίες και προγάμματα, που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς από πλήθος καθηγητών και μαθητών του σχολείου μας.

Το “πόστερ” περιελάμβανε ενδεικτικές φωτογραφίες για κάθε δραστηριότητα και με κωδικό QR, ώστε να είναι δυνατή η σάρωση και μετάβαση σε αναλυτική περιγραφή της δραστηριότητας.

Η δουλειά των μαθητών και εκπαιδευτικών μας κέρδισε της εντυπώσεις των παρευρεθέντων συνέδρων- εκπαιδευτικών και άλλων επαγγελματιών από το πεδίο της συμπερίληψης μαθητών προσφύγων.

Ακολούθησε η τελετή βράβευσης/αποφοίτησης γιά τα σχολεία του δικτύου.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με το ευχάριστο νέο, ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την επόμενη σχολική χρονιά με νέα μορφή».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα