Εντυπωσιακό «παρών» από …το μέλλον του κιλκισιώτικου κλασικού αθλητισμού

Αθλητισμός /

Πέντε χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο και αρκετά «πλασαρίσματα» σε βαθμολογούμενες και αξιολογούμενες θέσεις «συνέθεσαν το εντυπωσιακό «παρών» του … μέλλοντος του κλασικού αθλητισμού του Αλέξανδρου Κιλκίς στους αγώνες των διασυλλογικών πρωταθλημάτων Κ.Μακεδονίας παίδων και κορασίδων, που διεξήχθησαν υπό καταρρακτώδη βροχή, την Κυριακή 5-7-20, στο δημοτικό στάδιο των Γιαννιτσών.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Οι αθλήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας κατέκτησαν πέντε χρυσά μετάλλια,ένα αργυρό και ένα χάλκινο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Μια κλάση ανώτερη η Παναγιώτα Φαρμάκη δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάνει το «νταμπλ» στα χρυσά στα 200 μ. με 27’’42 και στα 400 μ. με 1.02.28. Με μεγάλη ατομική επίδοση η Στέλλα Παρασκευά ήταν η νικήτρια στα 2000μ. μετά φυσικών εμποδίων, με 8’33’’81, και απλώς περιμένει την επιβεβαίωση για την πρόκριση της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εντυπωσιακή γιά μία ακόμη φορά και η 14χρονη Κωνσταντίνα Κούρλη, που αν και πρώτη χρόνια στην κατηγορία των παγκορασίδων κατάφερε να πρωτεύσει στην ανώτερη της κατηγορία με μεγάλη ατομική επίδοση 13’’26 επιβεβαιώνοντας το ταλέντο της στους δρόμους ταχύτητας.

Τέλος, πολύ σημαντική ήταν η πρώτη θέση για την σκυταλοδρομία 4Χ100μ. κορασίδων, που έφτασαν με πολύ καλές αλλαγές στο χρυσό μετάλλιο με νέα επίδοση συλλόγου 54’’65 με τις Ελπίδα Αλέρου , Κωνσταντίνα Κούρλη , Στέλλα Μαργαριτίδου και Στέλλα Παρασκευά.

Ακόμη ένα μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή της η Στέλλα Μαργαριτίδου που ηταν 2η στα 3000 μ. με 16’02.34 , ενώ ατομική επίδοση που συνοδεύτηκε από το χάλκινο μετάλλιο στα 100 μ εμπόδια σημέιωσε η Ελπίδα Αλέρου με 19’’32.

Τέλος την 6η θέση στα 100μ. κατέλαβε ο Δημήτρης Αραμπατζής που τερμάτισε σε 14’’55 τα 100 μ , ενώ δε βρέθηκε σε καλή μέρα στο μήκος και η 14η τον αδικεί…».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στο δημοτικό συμβούλιο

«Ορθώς υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο δημοτικό συμβούλιο, και όχι στα προεδρεία των φορέων του δήμου, των οποίων ήταν μέλη, […]

«Επί … θητείας ΜΑΣ»!

Με τον «δικό» του τρόπο σχολίασε ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης την αναφορά του συνονόματου νυν Κυριακίδη, κατά την […]