Εντοπίστηκε ανάπηρος οδηγός που εγκατέλειψε αβοήθητους δύο νέους σε τροχαίο κοντά στο Πεδινό

Γενικά /

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πεδινού – Κιλκίς την Τετάρτη 1.8.18 γύρω στις 9 το βράδυ με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό δύο αναβατών που επέβαιναν στην δίκυκλη μοτοσικλέτα και τον μερικό ακρωτηριασμό των κάτω άκρων τους.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστο όχημα που κατευθυνόταν προς την Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ένας νέος 37 χρόνων και μία κοπέλα 35 χρόνων που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και αμέσως μετά την σύγκρουση ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του τμήματος τροχαίας Κιλκίς που έσπευσαν στο τόπο του ατυχήματος.

Αστυνομικοί το πρωί του Σάββατο 4.8.18 μετά από έρευνα εντόπισαν σε χωριό του νομού το εμπλεκόμενο όχημα και οδήγησαν τον οδηγό του στην υπηρεσία τους για κατάθεση.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο 40χρονος οδηγός με αναπηρία, ομολόγησε την εγκατάλειψη των δύο νέων με το σκεπτικό ότι στο τροχαίο που ενεπλάκη η σύγκρουση ήταν μικρή.

Προανάκριση διενεργείται από το τμήμα τροχαίας Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εύζωνας… στους Ευζώνους

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μιά προσπάθεια να επανδρώνεται με Εύζωνα φύλακα το φυλάκιο που […]