Έντονο «χρώμα» Κιλκίς στα νέα διαφημιστικά μυνήματα του ΕΕΣ

Κοινωνία /

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 31-3-18 τα γυρίσματα για τo νέο διαφημιστικόo σποτ της εθελοντικής αιμοδοσίας υπό την επίβλεψη των Κιλκισιωτών Στάθη Kαλλιντέρη και Σωτηρίας Χατζηπανάγου στην περιοχή της Δοϊράνης, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

ΖΩΤΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΕΣ

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται και τα εξής:

«…Με «άρωμα» Ελλάδας και συνδυάζοντας τα πολύτιμα για την ανθρωπινή ύπαρξη στοιχεία, γη – αέρας – νερό, για έκτη συνεχή χρονιά ο Θεολόγος και η Γεωργία- Χριστίνα δίνουν το μεγαλύτερο και γεμάτο αισιοδοξία χαμόγελο τους που θα κοσμεί τις διαφημιστικές εκστρατείες των αιμοδοσιών σε εθνικό επίπεδο αλλά και εκτός συνόρων αφού το διαφημιστικό σποτ , μεταγλωττισμένο στα αγγλικά , θα προβληθεί σε σαράντα ευρωπαϊκές χώρες μετά από απόφαση του Διεθνούς Οργανισμού.

Η ολοκλήρωση των διαφημιστικών μηνυμάτων προμηνύουν όπως κάθε χρόνο, την μεγάλη αιμοδοσία του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στις αρχές του Μάη που κάθε χρόνο στέφεται με μεγάλη επιτυχία.

ΖΩΤΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΕΕΣ

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά της τράπεζας αίματος του τοπικού τμήματος ΕΕΣ στην κοινωνία του Κιλκίς που καθημερινά εξυπηρετεί τις ανάγκες σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα «χαρίζοντας ζωή» όποτε ζητηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μέγας χορηγός της εθελοντικής αιμοδοσίας και της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) είναι η βιομηχανία εμφιαλώσεων «Βίκος» δίνοντας για ακόμη μια φορά την ελπίδα και το έναυσμα για να «ανθίζει» η εθελοντική αιμοδοσία στην χώρα μας».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για…αλλού!

Σαν… αντι-Τζιτζικώστα φαίνεται ότι «την είδε την δουλειά» το Κίνημα Αλλαγής για τον πρώην νομάρχη, πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην […]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]