Ένστολοι νοσηλευτές του Κιλκίς διαδήλωσαν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Ειδήσεις Video /

Με μαζική συμμετοχή ένστολων νοσηλευτών και υπαλλήλων των δομών Υγείας του Κιλκίς καθώς και απλών πολιτών, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών και προνοιακών υπαλλήλων το απόγευμα της Τρίτης 31.8.21 έξω από το γραφείο του Διοικητή του νοσοκομείου (κεντρική είσοδο – προαύλιο).

Κατόπιν ακολούθησε βουβή πορεία κατά μήκος της κεντρικής οδού 21ης Ιουνίου με προορισμό προς στα γραφεία των βουλευτών νομού Κιλκίς, (Ν.Δ.) Γεώργιο Γεωργαντά, υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και (ΚΙΝ.ΑΛ.) Γεώργιο Φραγγίδη, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης Χαράλαμπος Κορόξενος.

Οι διαμαρτυρόμενοι κατά την πορεία τους φώναξαν συνθήματα με κυρίαρχα τα: «Κυριάκο Μητσοτάκη άκου το καλά, αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά», «Το Κιλκίς είναι εδώ ενωμένο δυνατό», «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι».

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας με σύνθημα «Ναι στον εμβολιασμό, όχι στην υποχρεωτικότητα, όχι στον εξαναγκασμό».

Δεν είμαστε κατά του εμβολιασμού. Αντίθετα, είμαστε υπέρ. Αλλά λέμε ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, λέμε ΟΧΙ στη διαθεσιμότητα, ΟΧΙ στις αναστολές καθηκόντων, στις απολύσεις… σε αυτά λέμε κατηγορηματικά ΟΧΙ.

Περισσότερα

Μ.Ξενογιαννακοπούλου: «Εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Η επιστροφή του εργασιακού μεσαίωνα»

Συνέντευξη τύπου της βουλεύτριας και τομεάρχισσας Εργασίας της ΚΟ του Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα […]

Δείτε ακόμα

Δεν «χόρεψε» μπάλλο!

Όπως δείχνουν μέχρι τώρα ο νομός μας δεν «χόρεψε» στους ήχους του «Μπάλλου», όπως ονομάζουν οι μετεωρολόγοι την κακοκαιρία των […]