Η ενοχλητική… «ατραξιόν» !

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

To θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων ήταν και παραμένει μία μεγάλη και ανοικτή «πληγή» γιά τους δύο δήμους του νομού μας.

Με το μυαλό όλων να πηγαίνει, όταν διαβάζουν σχετικές αναφορές, κυρίως στους αδέσποτους σκύλους, και όχι σε… αγελάδες όπως συμβαίνει σε μία περιοχή της Γουμένισσας, όπου ένα κοπάδι ουσιαστικώς «αδέσποτων» βοοειδών αποτελεί κατά κάποιο τρόπο… την «ατραξιόν» της επίμαχης περιοχής.

Ένα «θέαμα», που ενίοτε καταντά επικίνδυνο γιά περαστικούς και οχήματα, και από το οποίο άπαντες είχαμε πιστέψει, ότι θα «δραπετεύαμε» μετά την πρόσφατη φυλάκιση του ιδιοκτήτη των βοοειδών.

Αλλά, φευ, τα συμπαθή, όταν συμπεριφέρονται αναλόγως, τετράποδα μας διέψευσαν εκ νέου, αναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά να «υποδυθούν» τον ρόλο… του αδέσποτου.

Και όλα αυτά, παρά τις πρόσφατες διαβεβαιώσεις των δημοτικών ιθυνόντων, ότι είχε βρεθεί λύση στο να δοθούν τέλος στις επίμαχες… «παραστάσεις»!

Και η αγωνία όλων είναι πλέον, αν το «έργο» συνεχισθεί και την επόμενη περίοδο ή εάν, επί τέλους, ο δήμος αναλάβει τις ευθύνες του και φροντίσει να δώσει ένα τέλος στην υπόθεση, φροντίζοντας για τις ανάγκες του… «θιάσου»!

Περισσότερα

Η Άννα… φυσάει

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς συζητήθηκε το θέμα της εγκατάστασης μεγάλης μονάδας ανεμογεννητριών στην περιοχή Χέρσου, Μ.Στέρνας και […]

Ευτυχώς… συνέπεσε

Ευτυχώς που η σημερινή απεργία των καταστημάτων εστίασης συνέπεσε με την μεγάλης διάρκειας διακοπή ρεύματος στην περιοχή του Κιλκίς, με […]

Φωτοσχόλιο

Καραμπίδης – Παπακώστας – Μασμανίδου στην πρώτη σειρά καθισμάτων στην ανακαινισμένη αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Δείτε ακόμα