Ενός κακού

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Αντι να αφήσουν λίγη χωμάτινη επιφάνεια στην βάση των κορμών των παλιών πεύκων ώστε αυτά να «αναπνέουν», την…τσιμεντοποίησαν!

Έστω και μετά από αυτήν την «αστοχία» διακήρυξαν μέσω φιλικών τους μέσων ενημερώσεως οτι «θα τα φροντίζουν ώστε να συνεχίσουν να «απλώνουν» τον ίσκιο τους».

Και τα… «πειρποιήθηκαν» όπως καταδεικνύει και ο φωτογραφικός φακός του «Μαχητή»:

«Μία κι έξω»!

Πραγματικά… «σκίζει» η «ανάπλαση» του «Κήπου-πάρκου» ως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα… «Τσιμεντόκηπου».

Και ως να μην έφτανε αυτό οι «φωστήρες» του δήμου δεν πρόβλεψαν που θα… «μετεγκατασταθούν» οι ουκ ολίγες δεκαοχτούρες που φώλιαζαν στα μεγάλα πεύκα.

Και επειδή η κοπή των πεύκων σήμανε συγχρόνως … «εξορία» των εν λόγω πτηνών αυτά βρήκαν «καταφύγιο» στις γύρω παλιές πολυκατοικίες δημιουργώντας πολλά προβλήματα και ανάλογη αγανάκτηση στους ενοίκους.

Μάλιστα όχι μόνο πολλά αλλά και δυσκόλως αντιμετωπίσιμα εκεί που στο άλλοτε καταφύγιο πάρκο τα προβλήματα από τις φωλιές ήταν και λίγα και ευκόλως ελεγχόμενα.

Μία απάντηση στο “Ενός κακού”

  1. Ο/Η giorgos λέει:

    Ρε ξεφτίλες του δήμου κιλκίςε απο πότε έχετε να ποτίσετε τα δέντρα περιξ του εκτρόματος του κήπου και στην προέκαταση της βενιζέλου στον πεζόδρομο.Αν δεν μπορείται να στείλετε μια υδροφόρα να πάτε στον διάολο εκεί ανείκετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

«Επιλαχών»

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από έδρανα των δημοτικών συμβούλων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, κατά την συνεδρίαση της Τρίτης 11.2.20. […]

Λέγονται για… να λέγονται

«Κάποια πράγματα λέγονται εδώ σ’ αυτήν την αίθουσα, απλώς… για να λέγονται, διαιωνίζοντας έτσι την αναποτελεσματικότητα της ακολουθούμενης σήμερα διαδικασίας […]

Πιο βάσιμα επιχειρήματα

Δίκαιο το αίτημα των «Ενεργών Δημοτών Παιονίας» για μόνιμη παρουσία πυροσβεστικού οχήματος στο Πολύκαστρο, ώστε να υπάρχει δυνατότητα αμεσότερης αντίδρασης […]

Δείτε ακόμα