Ενός κακού

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Αντι να αφήσουν λίγη χωμάτινη επιφάνεια στην βάση των κορμών των παλιών πεύκων ώστε αυτά να «αναπνέουν», την…τσιμεντοποίησαν!

Έστω και μετά από αυτήν την «αστοχία» διακήρυξαν μέσω φιλικών τους μέσων ενημερώσεως οτι «θα τα φροντίζουν ώστε να συνεχίσουν να «απλώνουν» τον ίσκιο τους».

Και τα… «πειρποιήθηκαν» όπως καταδεικνύει και ο φωτογραφικός φακός του «Μαχητή»:

«Μία κι έξω»!

Πραγματικά… «σκίζει» η «ανάπλαση» του «Κήπου-πάρκου» ως αντιπροσωπευτικό παράδειγμα… «Τσιμεντόκηπου».

Και ως να μην έφτανε αυτό οι «φωστήρες» του δήμου δεν πρόβλεψαν που θα… «μετεγκατασταθούν» οι ουκ ολίγες δεκαοχτούρες που φώλιαζαν στα μεγάλα πεύκα.

Και επειδή η κοπή των πεύκων σήμανε συγχρόνως … «εξορία» των εν λόγω πτηνών αυτά βρήκαν «καταφύγιο» στις γύρω παλιές πολυκατοικίες δημιουργώντας πολλά προβλήματα και ανάλογη αγανάκτηση στους ενοίκους.

Μάλιστα όχι μόνο πολλά αλλά και δυσκόλως αντιμετωπίσιμα εκεί που στο άλλοτε καταφύγιο πάρκο τα προβλήματα από τις φωλιές ήταν και λίγα και ευκόλως ελεγχόμενα.

Μία απάντηση στο “Ενός κακού”

  1. Ο/Η giorgos λέει:

    Ρε ξεφτίλες του δήμου κιλκίςε απο πότε έχετε να ποτίσετε τα δέντρα περιξ του εκτρόματος του κήπου και στην προέκαταση της βενιζέλου στον πεζόδρομο.Αν δεν μπορείται να στείλετε μια υδροφόρα να πάτε στον διάολο εκεί ανείκετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Περισσότερα

Κοντο(μ)νή(μων)!

Την παρουσία του προηγούμενου υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στο Ειρηνοδικείο Κιλκίς υπενθύμισε στον νυν Κωνσταντίνο Τσιάρα ο γνωστός επαγγελματίας της […]

«Πεινασμένη» γιά …μέγαρο

Την καταλυτική δράση του Γεωργαντά στο θέμα ωρίμανσης της ανέγερσης δικαστικού μεγάρου στο Κιλκίς παραδέχθηκε δημοσίως στην σχετική σύσκεψη στο […]

«Γκρίνια»

Η αλήθεια είναι, ότι με αφορμή και την παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης του συνόλου σχεδόν των μελών της κυβέρνησης, […]

Δείτε ακόμα

Χρήσιμο «εργαλείο»

Οι καλές δημόσιες σχέσεις παραγόντων και η καλή συνεργασία με υπηρεσίες φορέων είναι πάντα ένα χρήσιμο «εργαλείο» γιά τους αιρετούς […]