Ενισχύει το δυναμικό του ο Εθνικός Αξιουπόλεως

Αθλητισμός /

Από τον Εθνικό Αξιούπολης ανακοινώθηκε η απόκτηση τριών παικτών.

Συγκεκριμένα εντάχθηκαν στην δύναμη της ομάδας οι εξής έμπειροι και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να την ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό:

– Αχιλλέας Αποστολιδης, 29 ετών, επιθετικός, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Κεραυνό Βάθης, «αρχιεκτελεστής» της ομάδας με 14 τέρματα.

– Κωνσταντίνος Βασιλειαδη 30 ετών, τερματοφυλακας, πέρυσι αγωνιζοταν στον Εθνικό Ν.Αγιονερίου.

– Μανόλης Μαργαριτοπουλος, 19 ετών, αμυντικός, πέρυσι στην Δόξα Βαπτιστή.

Εξ άλλου, ο σύλλογος της Αξιούπολης συμφώνησε κατ’ αρχάς με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές, τα ονόματα των οποίων θα γνωστοποιηθούν μόλις οι μετεγγραφές ολοκληρωθούν.

Από εκεί και πέρα ο Εθνικός Αξιούπολης ανανέωσε την συνεργασία με τους Βασίλειο Τσούκα (επιθετικό), Γεώργιο Καπνόπουλο (μέσο), Ανδρέα Σαντικάι (μέσο), Αρντίτ Μπίτσι (μέσο), Μάριο Τσιρίκη (αμυντικό), Κωνσταντίνο Χαϊτίδη (αμυντικό) και Θωμά Λότσα (αμυντικό), ενώ παρέμειναν στο δυναμικό της ομάδας και οι δέκα γηγενείς παίκτες.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι επαφές για την απόκτηση δύο – τριών ακόμη μονάδων για την ολοκλήρωση της σύνθεσης.
Στον αντίποδα, αποτελούν παρελθόν για τον Εθνικό οι Παναγιώτης Αλεξόπουλος και Χαράλαμπος Ησαϊλίδης, την προσφορά τον οποίων υπογραμμίζει στην σχετική ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει την Δευτέρα 17-8-20.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στην φάση της προκήρυξης

Στην φάση της προκήρυξης ηλεκτρονικού «ανοικτού» διαγωνισμού γιά την επιλογή αναδόχου που αφορά σε επεκτάσεις του δικτύου φυσικού αερίου και […]

Την παραίτηση του προέδρου της ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ Μ.Παπαδόπουλο ζητά ο «εν δυνάμει» υποψήφιος για την προεδρεία Θ.Τιρεκίδης

Ο «εν δυνάμει» υποψήφιος πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφερείας (ΔΕΕΠ) Κιλκίς Θεόφιλος Τιρεκίδης, απευθυνόμενος προς τον πόεδρο Μηνά Παπαδόπουλο, […]