Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην δημοτική ενότητα Ευρωπού

Πολιτική /

Το απόγευμα της Τετάρτης 22.1.20 στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημοτικού σχολείου Ευρωπού, η δημοτική αρχή του δήμου Παιονίας ενημέρωσε τους φορείς και τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Ευρωπού (Ευρωπός, Άγιος Πέτρος, Τούμπα, Πολύπετρο, Μεσιά) για θέματα που αφορούν την ενότητα.

Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία οι εκπρόσωποι φορέων και οι κάτοικοι υπέβαλαν ερωτήματα, κατέθεσαν προτάσεις και ενημέρωσαν για προβλήματα που τους απασχολούν.

Στην συνάντηση τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν, ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, οι αντιδήμαρχοι Ηλίας Αριζάνης, Αθανάσιος Τζούρτζος, Ιωάννης Αδαμόπουλος, Ιωάννης Συμεωνίδης και Γιώργος Γεωργίτσαρος, οι πρόεδροι της ΔΕΥΑΠ Χρήστος Καραθόδωρος και του νομικού προσώπου Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δουλκερίδης και ο γενικός γραμματέας Ιωάννης Ντάτος.

Συμμετείχαν εφημέριοι, πρόεδροι κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι κοινοτήτων πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων, πρόεδροι και μέλη αθλητικών συλλόγων, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων & κηδεμόνων, εκπρόσωποι εκκλησιαστικών επιτροπών και πλήθος κατοίκων της δημοτικής ενότητας Ευρωπού.

Την πολύ ενδιαφέρουσα τρίωρη συζήτηση τίμησαν με την παρουσία και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις τους οι πρώην δήμαρχοι Ευρωπού Γιώργος Γίτσος και Ευθύμης Κουρτζανίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Επιλεκτική… απρέπεια

Κύριε διευθυντά του 3ου γυμνασίου Κιλκίς, οι εντός σχολείου ή εκπαιδευτικού ιδρύματος εκπαιδευτικές δραστηριότητες έχουν να κάνουν αποκλειστικώς με την […]