Ενημερωτική εκδήλωση διαδικτυακά για το Διαβήτη

Γενικά /

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το Διαβήτη: Πρόληψη – Έγκαιρη Διάγνωση – Αντιμετώπιση που διοργανώνεται στο πλαίσιο του έργου IpaShield ll «Κοινές δράσεις για την προάσπιση και βελτίωση της Δημόσιας Υγείας στη Διασυνοριακή Περιοχή».

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM, την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 στις 5 το απόγευμα Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για δηλώσεις συμμετοχής https://forms.gle/2jZ2QEc7iQpM6wba7

Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο IpA Shield II, εγκρίθηκε και υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA «Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας 2014-2020» από τo Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, την 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, το Γενικό Νοσοκομείο Γευγελής και το Κέντρο Υγείας του Βαλάντοβο.

Το έργο αποσκοπεί στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των πρωτοβάθμιων και προληπτικών υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης στη διασυνοριακή περιοχή μέσω της αναβάθμισης των υφιστάμενων ιατρικών υπηρεσιών και εξοπλισμού και τη δημιουργία νέων, με έμφαση στην πρόληψη του διαβήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.ipashieldii.eu

Περισσότερα
Δείτε ακόμα