Ενημερωτικές εκδηλώσεις της ΑΝΚΙ γιά το LEADER

Οικονομία /

Ενημερωτικές εκδηλώσεις γιά τον νέο κύκλο του προγράμματος LEADER διοργανώνει η «Αναπτυξιακή Κιλκίς» ΑΕ.
Στην σχετική ανακοίνωση, με την οποία επικοινωνεί κατ’ ευθείαν με κάθε ενδιαφερόμενο, απευθυνόμενη σ’ αυτόν σε δεύτερο ενικό πρόσωπο, αναφέρονται τα εξής:

« Έχεις μια καλή επιχειρηματική ιδέα; Θέλεις να ανοίξεις μια νέα επιχείρηση; Θέλεις να εκσυγχρονίσεις, να μεγαλώσεις την υφιστάμενη επιχείρησή σου; Είσαι αγρότης, άνεργος, επιστήμονας, επιχειρηματίας, επαγγελματίας και χρειάζεσαι χρηματοδότηση από ένα πρόγραμμα που «τρέχει» στο Κιλκίς, αξιολογείται από την ΑΝΚΙ και πληρώνεσαι την επιχορήγηση σε μερικές μόνο μέρες;

Έλα την Τετάρτη 19.6.19 στο Επιμελητήριο Κιλκίς ή την Πέμπτη 20.6.19 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Πολύκαστρο, στις 7 μ.μ. και μάθε πώς μπορείς κι εσύ να πάρεις …το πακέτο LEADER, το πιο δημοφιλές πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών ιδεών, με δωρεάν χρηματοδότηση επενδύσεων από 50% έως 65%, σε τομείς που περιλαμβάνουν τη μεταποίηση αγροτικών προϊόντων και τις βιοτεχνίες, τον τουρισμό και την εστίαση, το εμπόριο και τις υπηρεσίες, βάσει λίστας συγκεκριμένων ΚΑΔ 2008.

Επιδοτούμενες δαπάνες είναι, μεταξύ άλλων, η κατασκευή ή βελτίωση κτιρίων, η προμήθεια καινούργιων μηχανημάτων και εξοπλισμού, η εξοικονόμηση ενέργειας, η προβολή της επιχείρησης, η πιστοποίηση προϊόντων, η συμβουλευτική υποστήριξη κ.ά. Επιλέξιμη περιοχή εφαρμογής του προγράμματος είναι όλη η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς εκτός της εντός σχεδίου περιοχής της πόλης του Κιλκίς.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τα γραφεία της εταιρείας (Σόλωνος 13, Κιλκίς), τη διεύθυνση: www.anki.gr και το FB: @anKilkis αλλά και να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 23410 25305. ΑΝΚΙ: @We light up ideas! ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το Κιλκίς στο απυρόβλητο;

Παραμονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη μητρόπολη του Κιλκίς 5 Αυγούστου 2020. Σχεδόν όλες οι Αρχές του τόπου παρατεταγμένοι ο […]