Το κοινωνικό φροντιστήριο της ενορίας Α. Δημητρίου θα λειτουργήσει και φέτος

Κοινωνία /

Το κοινωνικό φροντιστήριο της ενορίας Αγίου Δημητρίου Κιλκίς θα λειτουργήσει και φέτος γιά έκτη συνεχή χρονιά.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς ανακοινώνει ότι για το σχολικό έτος 2019-2020 με ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Εμμανουήλ θα λειτουργήσει γαι έκτη χρονιά στην Ενορία μας Κοινωνικό Φροντιστήριο σε συνεργασία με το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Κιλκίς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές κυκείου που προέρχονται από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα (άνεργοι γονείς – πολύτεκνες οικογένειες κλπ).
Τα μαθήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 7.10.19.

Προς τούτο καλούνται:

– Όσοι καθηγητές εν ενεργεία και συνταξιούχοι καθώς και φοιτητές) επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου 2019.

– Όσοι μαθητές λυκείου προέρχονται από οικογένειες με οικονομικά προβλήματα, πολύτεκνες οικογένειες, άνεργους γονείς κλπ και επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα να υποβάλουν οι γονείς τους αίτηση στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κιλκίς μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2019.

Οι καθηγητές και οι μαθητές μπορούν να ζητούν πληροφορίες στα τηλέφωνα 23410 22.576 και 6946 359.086.
Ο ιερός ναός είναι ανοικτός κάθε ημέρα τις ώρες 7 πμ-12μ και 6-8 μμ».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η Ελλάδα στις … «κλούβες»

Την περίοδο της Κατοχής, οι Γερμανοί, τα ναζιστικά κτήνη, σατανικά ευρηματικοί στα μαρτύρια και τους βασανισμούς, για να αποφεύγουν και […]