Εμβολιασμό των εκπαιδευτικών του Κιλκίς ζήτησε ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Γενικά /

Η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς διερμηνεύοντας τα αιτήματα της σχολικής κοινότητας μετά και την έκκληση της ΕΛΜΕ Κιλκίς ήλθε σε επικοινωνία με τον διοικητή του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς Ιωάννη Ανδρίτσο σχετικά με την δυνατότητα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών του Κιλκίς από τα αδιάθετα εμβόλια που δεν πραγματοποιούνται για διάφορους λόγους.

Ο κ. Ανδρίτσος μας εξήγησε ότι ακολουθείται από το γενικό νοσοκομείο Κιλκίς πρωτόκολλο προτεραιότητας που επιβάλλει τη διάθεση των εμβολίων αυτών στα σώματα ασφαλείας του νομού.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 26.1.21 με την περιφέρεια εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας ο Θεώδορος Χριστοφορίδης έθεσε στον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Αντώνη Κόπτση το ζήτημα του κατά προτεραιότητα εμβολιασμού των εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών πριν ή έστω παράλληλα με την είσοδό τους στην τάξη και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι το ζήτημα είναι εις γνώση της υπουργού Παιδείας Νίκη Κεραμέως η οποία δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει μέχρι της ευόδωσής του το συγκεκριμένο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Περισσότερα

Υλοποιήθηκε πρόγραμμα από την Επιμορφωτική και τον εμποροεπαγγελματικό σύλλογο Γουμένισσας

Τριάντα εργαζόμενοι εξέλιξαν το επαγγελματικό τους προφίλ σε συνεργασία με τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας, μέσω του επιδοτούμενου προγράμματος ΛΑΕΚ 1-49 […]

Δείτε ακόμα