Διεθνής διάκριση της «Doppler» από το αμερικανικό περιοδικό «Elevator World»

Οικονομία /

Στον διαγωνισμό «Project of the Year 2017» του aμερικανικού περιοδικού «Elevator World», το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο και σημαντικότερο περιοδικό στον κλαδο των ανελκυστήρων παγκοσμίως, διακρίθηκε η εδρευουσα στο Πολύκαστρο γνωστη εταιρία ανελκυστήρων «Ντοπλέρ» ΑΕ.
ΒΡΑΒΕΙΟ DOPPLER
Πιο συγκεκριμένα, ο ανελκυστήρας, ο οποίος μελετήθηκε και κατασκευάστηκε από την εταιρία μας, DOPPLER SA, για την πλωτή πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου «Maersk Oil Rig» στην Ολλανδία, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Special Purpose Lifts».

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί ορόσημο για όποια εταιρία λάβει τιμητική διάκριση, καθώς στηρίζει την ποιότητα, την καινοτομία, το βαθμό δυσκολίας αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις υλοποίησης του κάθε έργου.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς μια αμιγώς ελληνική εταιρία κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση παγκοσμίως, ανάμεσα σε κολοσσούς και πολυεθνικές, του κλάδου των ανελκυστήρων» τονίζεται στην σχετικη ανακοίνωση που συνεχίζει και καταλήγει με τις ακόλουθες δηλώσεις του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου Σταύρου Σταυρόπουλου.

«Παράλληλα, το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να επιβεβαιώσει, στο μέγιστο βαθμό, τόσο την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και την καταξίωσή μας στη διεθνή αγορά.

Τέλος, το βραβείο αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας εμψυχώνει, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για εξωστρέφεια και την ανάδειξη της ελληνικής βιομηχανίας παγκοσμίως».
ΒΡΑΒΕΙΟ DOPPLER
Η Maersk Drilling Company είναι μια παγκόσμια εταιρία παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου, η οποία εξειδικεύεται στις γεωτρήσεις για τις πετρελαικές εταιρίες παγκοσμίως.

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Κοπεγχάγη, ενώ διατηρεί και υποκαταστήματα σε ένδεκα ακόμη χώρες.

Τα γραφεία της Maersk στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας, ανέθεσαν, στην DOPPLER S.A., να διεξαγάγει μια μελέτη για την κατασκευή ενός ανελκυστήρα στη θαλάσσια εξέδρα γεώτρησης της Maersk, στην περιοχή εκείνη.

Στόχος ήταν η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα, για τη μεταφορά προσωπικού/φορτίων. Έπειτα από μια εκτεταμένη έρευνα απο την εταιρία μας, ο ανελκυστήρας κατασκευάστηκε επιτυχώς και τοποθετήθηκε σε ένα φρεάτιο σιδηροκατασκευής.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα