Εκθαμβωτική «Βάτσος rally team» στα πενηντάχρονα του ράλλυ ΔΕΘ

Αθλητισμός /

Ως «εκθαμβωτική» θα μπρούσε να χαρακτηρισθεί η συμμετοχή της «Βάτσος Ράλλυ Τμη» στην πεντηκοστή διοργάνωση του ιστορικού ράλλυ Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, συμβάλοντας μαζί με όλους τους άλλους συλλόγους στην στήριξη του θεσμού, που τα τελευταία χρόνια υφίσταται και αυτός τους «κλυδωνισμούς» της οικονομικής κρίσης.

ΒΑΤΣΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ 50ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Αποδεικνύωντας την ποιότητά τους τόσο στον αγωνιστικό όσο και στο υποστηρικτικό τεχνικό σκέλος, τα δύο πληρώματα του κιλκισιώτικου φορέα αγωνιστικού αυτοκινήτου σημείωσαν σειρά διακρίσεων, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα.
Ειδικότερα, όσον αφορά στα δύο πληρώματα:

ΒΑΤΣΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ 50ο ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

-Οι Νίκος Βάτσος και Χρήστος Θεοφανίδης, με Ρενώ Κλιό R3 κατέλαβαν την πρώτη θέση την κατηγορία C4+C3 (αυτοκίνητα 1601-2000 κ.ε) την δεύτερη στην ενιαία κατηγορία των δικινήτων αυτοκινήτων και την έκτη της γενικής κατάταξης.

-Οι Σύμος Θεοφανίδης και Λευτέρης Μαύρος με Σιτροέν Σαξώ VTS κατέλαβαν την τέταρτη θέση στην κατηγορία C5 (αυτοκίνητα 1301-1600 κ.ε.), την πέμπτη στην ενιαία κατηγορία των δικινήτων αυτοκινήτων και την ένατη της γενικής κατάταξης.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 27 πληρώματα, αριθμός κάθε άλλο παρά ικανοποιητικός σε σχέση με την ιστορία του αγώνα (τέλη της δεκαετίας του ΄90 με αρχές του ΄00 οι συμμετοχές υπερέβαιναν…. και τις εκατό!), ενθαρρυντικός, ωστόσο, σε σχέση με τον κοινό αντικειμενικό σκοπό των φίλων του αγωνιστικού αυτοκινήτου στην Βόρειο Ελλάδα να διατηρθεί πάση θυσία το ράλλυ ΔΕΘ.

Και η «Βάτσος Ράλλυ Τημ» απέδειξε, όπως αναφέρθηκε, ότι συγκαταλέγεται στους πλέον ισχυρούς υποστηρικτές αυτού του αντικειμενικού σκοπού.

Χορηγός της είναι η επιχείρηση εξοπλισμού και εξαρτημάτων μοτοσυκλετιστών «Macedonian Megastock Bazaar».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έπρεπε να προλάβει

Άρον-άρον έφυγε ο Σιωνίδης από την συνάντηση, που είχαν το Σάββατο 8-9-18 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Κιλκίς νεοδημοκρατικά […]