Εκταταμένη ανακαίνιση εγκαταστάσεων του 2ου γενικού λυκείου Κιλκίς

Γενικά /

Από τον δήμο Κιλκίς εκδόθηκε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο:

Πλήρως ανακαινισμένο παραδόθηκε σήμερα στην επανέναρξη της σχολικής περιόδου στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς το κτηριακό συγκρότημα του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς. Οι φρεσκοβαμμένες αίθουσες διδασκαλίας,οι φροντισμένοι και καθαροί εσωτερικοί χώροι και οι καλοσυντηρημένοι χώροι υγιεινής αποτυπώνουν ως καλαίσθητες εικόνες το άθροισμα των τεχνικών παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο.

Η εργολαβία αφορούσε τη σημειακή αποκατάσταση βλαβών και τρωτών σημείων του σχολικού κτηρίου και ολοκληρώθηκε από τον ανάδοχο του έργου κατά τη διάρκεια των γιορτών. Οι τεχνικές εργασίες περιλάμβαναν στατική εναρμόνιση με το φέροντα οργανισμό του κτηρίου, ελαιοχρωματισμούς στους χώρους υποδοχής και στις αίθουσες διδασκαλίας, εγκατάσταση ψευδοροφής, αντικατάσταση συστήματος φωτισμού και αποκαταστάσεις στο αποχετευτικό σύστημα.

Ανάλογης φύσης εργασίες θα υλοποιηθούν και στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου με τη συνολική δαπάνη της εργολαβίας να ανέρχεται στα 257.400ευρώ, ποσό το οποίο καλύπτεται από το πρόγραμμα ‘’Φιλόδημος II’’.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αξιόλογες εμφανίσεις από τα «Αετόπουλα»

Αξιόλογες και ελπιδοφόρες εμφανίσεις, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων πραγματοποίησαν οι καλαθοσφαιρικές ομάδες ηλικιακών κατηγοριών του Αετού Κιλκίς, δείχνοντας σαφή «δείγματα γραφής» του […]

Προβολή γαστρονομίας

Την Παρασκευή 14.2.20 ο πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Γουμένισσας Σάκης Τραχανίδης και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Τουλούπης, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο […]