Εξωτερικούς απινιδωτές γιά τους αγώνες της προμηθεύτηκε η ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Από την ΕΠΣ Κιλκλίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, στην προσπάθειά της να ενισχύσει τις συνθήκες ασφάλειας στους αγώνες, που διοργανώνει, για αθλητές, παράγοντες και φιλάθλους, θέτει σε εφαρμογή από το σαββατοκύριακο 27 και 28 Νοεμβρίου 2021, τη χρήση εξωτερικών απινιδωτών, στο πλαίσιο της παροχής πρώτων βοηθειών από ιατρούς, νοσοκόμους και δια πιστευμένους διασώστες, οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την παραπάνω αρμοδιότητα.

Γιά την υλοποίηση του παραπάνω εγχειρήματος, χρειάστηκε η ευγενική χορηγία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του νομού Κιλκίς.

Εκφράζουμε δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες μας γιά την χορηγία τεσσάρων απινιδωτών, αναφέροντας τις επωνυμίες, με την πεποίθηση ότι τέτοιες ουσια στικές κινήσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο θα βρουν μιμητές.

ΔΙ.ΒΙ.ΠΕ.Κ ΑΕ 2 απινιδωτές

STEP SPORT 1 απινιδωτή

BALKAN ELECTRIC 1 απινιδωτή».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ε.Αγαθοπούλου: «Οι ελλείψεις στην αγορά φαρμάκου δημιουργούνται από τις κερδοσκοπικές τάσεις και την απουσία της πολιτικής βούλησης»

Ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας κατέθεσαν 53 βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανάμεσα τους και η βουλεύτρια Κιλκίς και φαρμακοποιός, […]