Εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή από την ενορία Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Γενικά /

Εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε αλησμόνητες πατρίδες από την Δευτέρα 19 έως και το Σάββατο 24.8.19 διοργανώνει το συμβούλιο της ενορίας Αγίου Δημητρίου Κιλκίς στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την εξηκοστή επέτειο των εγκαινίων του φερωνύμου ιερού ναού.
Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

Η Ενορία μας με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων από τα εγκαίνια του Ιερού μας Ναού που έγιναν το 1959, διοργανώνει εξαήμερη προσκυνηματική εκδρομή στην Βουλγαρία. Θα επισκεφθούμε τα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, τις πάλαι ποτέ ελληνικές πόλεις Στενήμαχο, Φιλιππούπολη, Μεσήμβρια, Αγχίαλο, Σωζόπολη, Πύργος (Μπουργκάς) και όλες τις ιστορικές εκκλησίες και τα αξιοθέατα της περιοχής, καθώς και το Βέλικο – Τύρνοβο με τα πολλά μοναστήρια. Την Εκδρομή θα συνοδεύσει ο π. Επιφάνιος Θεοδωρίδης.

Συμμετοχές στο γραφείο του Ιερού Ναού και στα τηλέφωνα 23410 22.576 και 6946 359.086
Στην τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνονται όλες οι μετακινήσεις με λεωφορείο. Διαμονή σε Ξενοδοχεία 4* (5 Διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή. Πρωινό και ένα γεύμα). Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό. Ασφάλεια αστικής ευθύνης. Δεν περιλαμβάνονται είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

Περισσότερα

Κατηγορηματικό «όχι» σε χωρίς προϋποθέσεις συμφοίτηση σε σχολεία του δήμου Παιονίας από τους κατοίκους του Ευρωπού

Την κατηγορηματική άρνησή τους σε χωρίς προϋποθέσεις συμφοίτηση των παιδιών του δήμου Παιονίας με παιδιά από τρίτες χώρες, που διαμένουν […]

Δείτε ακόμα