Εκπαίδευση στην Αξιούπολη παρακολούθησε ο Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Γ.Καμπάς

Γενικά /

Τους εθνοφύλακες του τάγματος εθνοφυλακής Αξιούπολης που εκπαιδεύονταν, επισκέθφηκε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού «Μέγας Αλέξανδρος», αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα, παρακολούθησε στο πεδίο βολής Πολυκάστρου εκπαίδευση των εθνοφυλάκων η οποία περιελάμβανε βολή φορητού οπλισμού και ασκήσεις τακτικής ομάδας.

Είναι γνωστό ότι η προαναφερθείσα εκπαιδευτική δραστηριότητα απαιτεί υψηλή πειθαρχία και ηθικό, κάτι το οποίο, συμφώνως με τις πληροφορίες μας από τους εθνοφύλακες – «ανταποκριτές» μας εκεί, τονίστηκε και από τον αρχηγό στη σύντομη ομιλία του προς τους εθνοφύλακες, «οι οποίοι αποδεικνύουν εμπράκτως, το λόγο για τον οποίο οι δυνάμεις εθνοφυλακής, θεωρούνται από τους σημαντικότερους πολλαπλασιαστές ισχύος του στρατού ξηράς», όπως τους τόνισε χαρακτηριστικώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την παρουσία τους στην εκπαίδευση των εθνοφυλάκων, ο αρχηγός και ο διοικητής του Γ/ΣΣ …άλλαξαν στολές και συνόδευσαν τον ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους νεκρούς Ινδούς στρατιώτες στη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο ινδικό στρατιωτικό νεκροταφείο της Θεσσαλονίκης!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γελοιότητα

Μεταβαίνει εδώ και χρόνια καθημερινώς από το χωριό του νομού, στο οποίο κατοικεί, μέχρι την Θεσσαλονίκη για ιατρικούς λόγους. Και […]