Εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εώς 28 Φεβρουαρίου

Γενικά /

Ο δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει ότι οι πολίτες της Ε.Ε. που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές στην Ελλάδα, οφείλουν να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του δήμου του τόπου διαμονής τους.
Για την εγγραφή τους στους ειδικούς αυτούς εκλογικούς καταλόγους, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες της Ε.Ε. οφείλουν να προσέλθουν στο δήμο Κιλκίς, προσκομίζοντας ισχύον αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο), προκειμένου να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση-δήλωση εγγραφής. Περαιτέρω δικαιολογητικά δεν απαιτούνται.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους ενόψει των δημοτικών εκλογών και των ευρωεκλογών του 2014 λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 23413 52118 και 52125, τις εργάσιμες ημέρε και ώρες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Στη χειροτονία του εψηφισμένου μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κκ. Βαρθολομαίου παρέστη ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος σε ανάρτησή […]

Συνάντηση στο Be My Guest Athens

Το πρωινό του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Be My Guest Athens στο Θησείο, του γνωστού συμπατριώτη μας επιχειρηματία Νίκου Ανθρακίδη, βρέθηκε […]