Ανεβλήθησαν η εκλογές στον Α.Σ.Κιλκίς για την ερχόμενη Κυριακή

Αγροτικά /

Ανεβλήθησαν λόγω ελλείψεως απαρτίας η εκλογές γιά την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του νεοσύστατου αγροτικού συνεταιρισμού (ΑΣ) Κιλκίς, διαδόχου της ενώσεως αγροτικών συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Κιλκίς για την προσεχή Κυριακή.
Λίγο πριν την ώρα εκπνοής της προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων είχαν θέσει υποψηφιότητα επτά αγροτοσυνδικαλιστές, όσες και …οι θέσεις του διοικητικού συμβουλίου!
Συγκεκριμένα, υποψήφιοι είναι (κατ’ αλφαβητική σειρά) οι Θεοχάρης Καρυπίδης, Φίλιππος Κοτανίδης, Γεώργιος Λασκάκης, Χαράλαμπος Παυλίδης (απερχόμενος πρόεδρος ΕΑΣ Κιλκίς), Κωνσταντίνος Ποιμενίδης, Δημήτριος Ταξόπουλος και Δημήτριος Τσιραμπίδης.
Οπως αναφέρθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 15.12.2013στην αίθουσα συνελεύσεων του ΑΣ (πρώην ΕΑΣ, γωνία Θεσσαλονίκης-Λέκκα), με ώρα έναρξης 10 το πρωί, ενώ η (τυπική σύμφωνα με το ανωτέρω δεδομένο) ψηφοφορία θα διεξαχθεί το διάστημα 11πμ-12μ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Με ψυχραιμία και σύνεση

Αν αναλογισθεί κανείς τις από υπερβολικές μέχρι ακόμη και υστερικές αντιδράσεις μερίδας της κοινής γνώμης του Κιλκίς απέναντι στους συνανθρώπους […]

Σημεία γιά τα αδέσποτα

Ένα από τα «φλέγοντα» προβλήματα των οικισμών της υπαίθρου είναι ο μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκύλων, που συναντά κανείς κυρίως στις […]