Εκδήλωση απολογισμού θερινής δραστηριότητας της βιβλιοθήκης Κιλκίς

Πολιτισμός /

Εκδήλωση απολογισμού θερινής δραστηριότητας και προγραμματισμός της επόμενης φάσης διοργανώνει η δημόσια κεντρική βιβλιοθήκη Κιλκίς για την Πέμπτη 19.9.19, στους χώρους της, στις 7.30 το βράδυ.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Το προσωπικό και το εφορευτικό συμβούλιο της ημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Κιλκίς θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους εθελοντές μας, για την καθοριστική συμβολή σας στην υλοποίηση της φετινής καλοκαιρινής εκστρατείας, με τίτλο ‘’Βουτιά στα βιβλία’’.

Χωρίς τη δική σας βοήθεια, το μεράκι σας, τις ιδέες σας, την θετική σας διάθεση δε θα ήταν δυνατή η διεξαγωγή των δράσεων που έντυσαν με γέλιο, δημιουργικότητα και αξέχαστες εμπειρίες το φετινό καλοκαίρι.

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 7:30 το βράδυ στη βιβλιοθήκη, για να θυμηθούμε και να συζητήσουμε για τις δράσεις του καλοκαιριού, να προγραμματίσουμε νέες και να σας προσφέρουμε καφέ και εδέσματα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Γιάννης Λαζαρίδης, αριστούχος απόφοιτος Πολυάνειου ωδείου Ι.Μ.Κ και καθηγητής μουσικής στην Τέχνη Κιλκίς».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα