Εγκρίθηκαν τριακόσιες αιτήσεις κατοίκων «λευκών περιοχών»

Γενικά /

Εγκρίθηκαν οι πρώτες τριακόσιες αιτήσεις από τις συνολικώς 315, που κατετέθησαν στο υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης από κατοίκους οικισμών του νομού μας, οι οποίοι διαβιούν στις λεγόμενες «λευκές περιοχές», αυτές, δηλαδή, όπου δεν υπάρχει ευκρινές τηλεοπτικό σήμα από σταθμούς εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας.

Κάτι που σημαίνει, ότι ξεκινά αμέσως στις εν λόγω περιοχές, αρχής γενομένης από τους οικισμούς Καμπάνη και Βαφειοχωρίου και εν συνεχεία στους υπολοίπους δεκαοκτώ οικισμούς, η δωρεάν εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού στα αιτούμενα νοικοκυριά.

Υπενθυμίζεται, ότι το εν λόγω αίτημα είχε κατατεθεί προς τον αρμόδιο υφυπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά από μέρους του δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) προ ολίγων εβδομάδων, και ότι η ολοκλήρωση του εγχειρήματος θα γίνεται σταδιακώς με την εξέταση των σχετικών αιτήσεων ανά τετράμηνο περίπου , με την επομένη φάση να έχει προσδιορισθεί γιά την περίοδο του Οκτωβρίου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Ζωντανό» παράδειγμα

Ναι στους εμβολιασμούς, όχι με καταναγκασμό και «βάρβαρα» μέτρα, αλλά με την πειθώ», η θέση του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» […]

Γ.Φραγγίδης: «Άμεση λύση στις αντιφατικές αποφάσεις της Κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους των ΚΔΑΠ-ΑμεΑ και ΚΔΗΦ»

Ερώτηση προς τους υπουργούς: Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κ. Χατζηδάκη και Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδημε θέμα: «τους ανεμβολίαστους ωφελούμενους […]