Εικόνες εγκατάλειψης και λεηλασίες στο στρατόπεδο Παπαδάκη …στο απροχώρητο!

Γενικά /

Ίχνη από λάστιχα τρακτέρ γιά να ρίξουν την δευτερεύουσα πόρτα εισόδου του στρατοπέδου Παπαδάκη στο Δροσάτο

Ήταν κάποτε μία από τις πανελλαδικώς κορυφαίες στρατιωτικές εγκαταστάσεις με πανελλήνια φήμη καθώς φιλοξένησε κατά καιρούς ακόμη και επίλεκτες μονάδες του Ελληνικού Στρατού.

Σήμερα, το πάλε ποτέ στρατιωτικό καμάρι του νομού Κιλκίς στρατόπεδο Παπαδάκη, στο Δροσάτο έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του και ρημάζει.

Την αποκαρδιωτική εικόνα εγκατάλειψης επιτείνουν οι συστηματικές λεηλασίες θηρίων και λοιπών κόρων του με στόχο υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε.

Μιά δραστηριότητα που αναδεικνύει άλλη μια σοβαρότερη διάσταση του θέματος σε συνδυασμό με το ότι αυτοί την αναπτύσσουν δεν είναι κάποιοι περιστασιακοί διερχόμενοι συνήθως αλλοδαποί σε άλλες περιπτώσεις αλλά …κάτοικοι της περιοχής!

Κάτοικοι, που βιώνουν «στο πετσί τους» την ανέχεια εξ αιτίας των προβλημάτων που δημιουργεί η γενικότερη εγκατάλειψη της περιοχής σε όλους τους τομείς.

Κύριε δήμαρχε Κιλκίς, κύριε αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, κύριοι βουλευτές, πόσο δυνατότερα πρέπει να ηχήσει το «καμπανάκι» ώστε, να ασχοληθείτε με το καίριο αυτό θέμα πριν η κατάσταση …ξεπεράσει το απροχώρητο, στο οποίο έχει ήδη φτάσει;

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έκαναν …τα σαράντα

Τα σαράντα της νέας νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ πρόλαβαν και έκαναν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο πρώτος σε ψήφους […]