Πανηγυρικά τα εγκαίνια της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς

Ειδήσεις Video /

Σε μια γιορτή, με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα εμπορικά εκθέματα να προσελκύουν το ενδιαφέρον δημοτών και πλήθους επισκεπτών, εξελίχθηκε η πρώτη ημέρα της ετήσιας εμποροπανηγύρεως Κιλκίς, την Τετάρτη 7.9.22 μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αναστολής των λειτουργιών της εξαιτίας της πανδημικής κρίσης.

Η πλατεία Δημαρχείου γέμισε από κόσμο που έδειχνε να απολαμβάνει τις μνήμες της λαϊκής παράδοσης, οι οποίες σε χορευτική πράξη αποδόθηκαν άψογα από τα χορευτικά συγκροτήματα του ΚΑΠΗ του δήμου Κιλκίς, των «Αργοναυτών», του «Αγίου Τρύφωνα», της Θρακικής Εστίας, του Λυκείου Ελληνίδων, του «Φλάμπουρα» και του «Αρκαδίου».

Τα εγκαίνια της εμποροπανηγύρεως κήρυξε ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι ο θεσμός αυτός έχει βαθειές ιστορικές ρίζες και αναπτύσσεται συνεχώς με οικονομικές και εμπορικές λειτουργίες.

Με πάνω από εκατόν σαράντα εκθέτες συμμετέχουν στην φετινή Εμποροπανήγυρη, από κάθε γωνιά της χώρας: από την Ξάνθη και την Χαλκιδική μέχρι την Κατερίνη και την Αθήνα.

 

Περισσότερα

Γιώργος Φραγγίδης από το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς: «Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη επανέρχεται» (Βίντεο)

Μαζική και πολύ ενδιαφέρουσα πολιτική συγκέντρωση με θέμα: «Καθημερινότητα του πολίτη – πολιτικές εξελίξεις» πραγματοποίησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα […]

Δείτε ακόμα