Νέο δυστύχημα στον δρόμο «φονιά» με ένα νεκρό και δύο τραυματίες

Γενικά /

Πριν «στεγνώσει το μελάνι» από το πρόσφατο φοβερό τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό ΠΑΘΕ, στο ύψος του Άσπρου, ένας ακόμη συνάθρωπός μας, σύμφωνα με τις πρώτες δημοσιογραφικές πληροφορίες, έχασε την ζωή του σε νέο τροχαίο που σημειώθηκε στις 13.50, με μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων που σημειώθηκε στον ίδιο δρόμο «φονιά», αυτή την φορά στο ύψος του σταθμού ανεφοδιασμού «Όλυμπος Πλάζα», σε μικρή απόσταση από το προηγούμενο.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΘΕ

Απολογισμός του ατυχήματος ήταν να σκοτωθεί ο οδηγός του ενός οχήματος και να τραυματιστεί ο συνοδηγός, ενώ σοβαρά τραυματίας ανασύρθηκε ο οδηγός του άλλου οχήματος και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Στον τόπο του δυστυχήματος έχουν σπεύσει όργανα της τροχαίας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν νεώτερες πληροφορίες για την νέα τραγωδία, που επαληθεύει την κακή φήμη του προαναφερθέντος δρόμου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Για…αλλού!

Σαν… αντι-Τζιτζικώστα φαίνεται ότι «την είδε την δουλειά» το Κίνημα Αλλαγής για τον πρώην νομάρχη, πρώην βουλευτή Κιλκίς και πρώην […]

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ.ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]