Αξιοσημείωτο «παρών» Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς σε τοπικές εκδηλώσεις

Πολιτισμός /

Αξιοσημείωτο «παρών» έδωσε σε εκδηλώσεις, κατά το τελευταίο διάστημα το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

Στην εμποροπανήγυρη
Στην πενθήμερη εμποροπανήγυρη του Κιλκίς συμμετείχε και φέτος το ΛΕΚ. Την ημέρα των εγκαινίων, χορευτές του τμήματος παραστάσεων «έσμιξαν τους κύκλους της παράδοσης» με άλλους συλλόγους της πόλης στην πλατεία Λατσιών, όπου παρουσίασαν χορούς της Μακεδονίας.

Καθ΄όλη την διάρκεια της διοργάνωσης, λειτουργούσε περίπτερο του ΛΕΚ στην οδό της 21ης Ιουνίου ενημερώνοντας τους επισκέπτες για την λειτουργία και τα τμήματά του.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της σειράς δράσεων που οργάνωσε για μικρούς και μεγάλους, προσέφερε κεράσματα, μοίρασε δωράκια, χόρεψε, ενώ έστησε και γλέντι με τα «Χάλκινα» της Γουμένισσας, ενθουσιάζοντας φίλους και περαστικούς.

Στην υποδοχή της «Φλόγας Αγάπης»
Συμβάλλοντας στην καλλιέργεια του πνεύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς συμμετείχε την Πέμπτη 5.9.19 στην εκδήλωση υποδοχής της «Φλόγας Αγάπης», που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, στο πλαίσιο της 17ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών.

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία του εφηβικού τμήματος του ΛΕΚ έλαβε μέρος στην τελετή υποδοχής της φλόγας στη Λ.Α.Φ. Κιλκίς και ακολούθως στη λαμπαδηφορία μέχρι το πάρκο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα