Δωρεά πλήρους μονάδας εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) από την Φάρμα Κουκάκη

Κοινωνία /

Η γαλακτοκομική εταιρεία Φάρμα Κουκάκη ΑΕ ανακοίνωσε δωρεά προς το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, ενισχύοντας με σύγχρονο ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), που αποτελεί αναπόσπαστο, οργανικό μέρος του νοσοκομείου.

Η δωρεά γίνεται στο πλαίσιο των στοχευμένων παρεμβάσεων της εταιρείας στον τομέα της Υγείας με σκοπό την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού νοσοκομειακών μονάδων, προς ενίσχυση της ετοιμότητάς τους για την έγκαιρη αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως είναι αυτή που βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται τα εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και ο κοινωνικός ιστός της, συμβάλλουμε στην προσπάθεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προβαίνοντας σε δωρεά μίας πλήρους ηλεκτρικής κλίνης Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) βαρέως τύπου, τελευταίας τεχνολογίας, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Ευχόμαστε στο σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, υπομονή και δύναμη στο δύσκολο έργο τους και ελπίζουμε η ελάχιστη αυτή προσφορά να βοηθήσει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Είναι εντάξει να φοβάσαι

Έγραφα μέσα στο Σαββατοκύριακο ένα εντελώς διαφορετικό κείμενο για σήμερα. Ένα κείμενο που αφορούσε εκείνους τους συμπολίτες μας που τους […]