Δωρεά ανακύκλωσης από μαθητές του 3ου γυμνασίου στην σχολική επιτροπή του δήμου Κιλκίς

Εκπαίδευση /

Στην σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κιλκίς διέθεσαν τα τελευταία φιλοπεριβαλλοντικά τους έσοδα, ύψους 369 ευρώ, οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Το παραπάνω ποσό συγκεντρώθηκε από την ανακύκλωση στην οποία μένει πιστή η μαθητική κοινότητα, έχοντας δημιουργήσει από τη συλλογή και διάθεση χαρτιού σε εταιρία χαρτοποιίας που εδρεύει στο Σταυροχώρι, μια όμορφη σχολική βιβλιοθήκη που αριθμεί τα χίλια διακόσια βιβλία.

Με τη συνδρομή υπηρεσιακού οχήματος του δήμου 2,5 τόνοι ανακύκλωσης παραδόθηκαν στην εταιρία και το ποσό που δόθηκε στους νεαρούς ανακυκλωτές κατευθύνθηκε με απόφαση του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του 3ου γυμνασίου στην σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενθάρρυνσης των συμμαθητών τους άλλων σχολείων για την υιοθέτηση της ανακύκλωσης και των πλεονεκτημάτων που απορρέουν από αυτήν στο περιβάλλον και στη σχολική οικονομία και σε αναγνώριση του έργου που επιτελεί η εν λόγω επιτροπή στη σχολική στέγη.

Μια μικρή δωρεά με μεγάλη ηθική αξία παραλαμβάνει η σχολική επιτροπή με τη δέσμευση να συνεχίσει να προσφέρει τις δυνάμεις της για καλύτερες υποδομές στην εκπαίδευση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ακούει κανείς

Από τον συντοπίτη μας συνταξιούχο καθηγητή Θεόφιλο Γουλτίδη λάβαμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας γιά όσα συμβαίνουν στο Κιλκίς και σας […]