Θα τα «βρούμε μπροστά» μας

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

«Θύελλα» αντιδράσεων προκαλεί σε περιοχές της Κ.Μακεδονίας, από όπου διέρχεται η Εγνατία Οδός, η εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων σε διάφορα σημεία, με πρόβλεψη λειτουργίας από τον Μάιο ύστερα και από την σχετική υπουργική απόφαση.

Το θέμα θα έπρεπε… ήδη να έχει «ξεσηκώσει» άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού αλλά και τους φορείς του τόπου, καθώς έναν από τους νέους σταθμούς διοδίων θα τον «βρούμε μπροστά μας» πριν κάν την αποπεράτωση της κατασκευής του τμήματος Ασσήρου – Ν.Σάντας της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, έτοιμο να λειτουργήσει αμέσως.

Κάποια στιγμή θα πρέπει οι ιθύνοντες του τόπου, που, ειρήσθω εν παρόδω, δείχνουν να μην «θυμούνται» το ότι η εν λόγω οδός συγκαταλέγεται στους κάθετους άξονες της Εγνατίας, να αρχίσουν να προλαμβάνουν εξελίξεις, αντί να «τρέχουν» πίσω από αυτές, όπως συμβαίνει κατά κανόνα έως σήμερα για την πλειονότητα των σοβαρών θεμάτων του τόπου.

Περισσότερα

«Λάμπει» από… καθαριότητα

«Λάμπει» και πάλι από… καθαριότητα και ευπρέπεια το κτίριο της αποθήκης της «Αυστροελληνικής», που το τελευταίο διάστημα είχε «υποφέρει» από […]

Εγκυρότητα και αξιοπιστία

Όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο εδραιώνεται στην συλλογική συνείδηση των φίλων του πολιτικού χώρου του αλλά και ευρύτερα ο […]

Δείτε ακόμα