Δημοτική σύμβουλος Κιλκίς θετική σε «ράπιντ τεστ» λίγο πριν τις δημαιρεσίες !

Γενικά /

Θετική στην μετάλλαξη της «Ομικρον» βρέθηκε δημοτική σύμβουλος της μειοψηφίας στον δήμο του Κιλκίς λίγο πριν την ειδική συνεδρίαση των δημαιρεσιών της Κυριακής 9-1.22.

Μία νόσηση από τις σπάνιες περιπτώσεις, καθώς η έμπειρη περί τα αυτοδιοικητικά και πλήρως εμβολιασμένη δημοτική σύμβουλος διαγνώσθηκε θετική στην νέα μετάλλαξη του νέου κορωνοϊού, έχοντας νοσήσει ελάχιστες ημέρες ενωρίτερα και έχοντας τηρήσει την προβλεπόμενη περίοδο απομόνωσης γιά την αποφυγή διασποράς του ιού.

Γεγονός για το οποίο μάλιστα είχε ενημερώσει, όπως δήλωσε η ίδια στον «Μαχητή», τον απελθόντα και επανεκλεγέντα στην συνέχεια των δημαιρεσιών πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Παύλο Θωμαϊδη, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό της «γιά την έκταση που προσέλαβε η υπόθεση της μόλυνσης της».

Την γνώση του γιά τα δεδομένα της υπόθεσης επιβεβαίωσε με σχετικές δηλώσεις στον «Μαχητή» και ο κ. Θωμαϊδης, επισημαίνοντας ταυτοχρόνως το ότι υπήρξε και η αφορμή σύστασης για την προσκομιδή από μέρους της πριν την επίμαχη συνεδρίαση ταχέως διαγνωστικού ελέγχου (rapid test), πού, εν τέλει όμως, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις δημαιρεσίες με τα γνωστά αποτελέσματα.

Με τους όποιους ουσιαστικούς προβληματισμούς να αφορούν στο γεγονός, ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών βρέθηκε στον προθάλαμο της αίθουσας συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου εν αναμονή του αποτελέσματος του ελέγχου, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, υπήρξε θετικό, υποχρεώνοντας την να απόσχει των δημαιρεσιών και να ξεκινήσει εκ νέου τα προβλεπόμενα από πλευράς ΕΟΔΥ στάδια αντιμετώπισης της μόλυνσης της.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Έδρασαν άμεσα

Με την ανάρτηση του σχολίου μας γιά την τοποθέτηση αεροπανό κλείνοντας την πρόσβαση πεζών στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου η υπηρεσία […]