Δημοσιεύτηκε η απόφαση για την ανέγερση του δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς

Πολιτική /

Με απόφαση του υπουργού υποδομών και μεταφορών, Κωνσταντίνου Καραμανλή, (ΦΕΚ Β’ 3254), που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 5 Αυγούστου, ανατέθηκε η υλοποίηση μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. του έργου της ανέγερσης του δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς στη γενική γραμματεία υποδομών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών.

Το συγκεκριμένο έργο συμπεριλαμβάνεται σε απόφαση υλοποίησης μέσω Σ.Δ.Ι.Τ., μαζί με τα έργα της ανέγερσης δικαστικών Μεγάρων Έδεσσας και Σερρών, καθώς και της ανακατασκευής του δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και αναθέτουσα αρχή έχει οριστεί η διεύθυνση κτηριακών υποδομών της γενικής διεύθυνσης υδραυλικών, λιμενικών και κτηριακών υποδομών της γενικής γραμματείας υποδομών του υπουργείου υποδομών και μεταφορών.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της δέσμευσης του υπουργού δικαιοσύνης, Κωνσταντίνου Τσιάρα, για την υλοποίηση του έργου της ανέγερσης του δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς.

Επίσκεψη του υπουργού δικαιοσύνης στον χώρο όπου θα κατασκευασθούν τα νέα δικαστήρια του Κιλκίς το 2019

Περισσότερα

Προτάσεις γιά την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον γραμματέα οργανωτικού και πολιτευτή νομού Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ Σ.Παραστατίδη

Στο «Thessaloniki Helexpo Forum”, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17-9-20 στην Θεσσαλονίκη, με θέμα την πανδημία του νέου κορωνοϊού, μίλησε ο […]

Δείτε ακόμα