Πρόσωπα και φορείς που τιμούν τον τόπο τίμησε ο δήμος Παιονίας

Την Κυριακή 5.3.17 έλαβε χώρα η καθιερωμένη εκδήλωση βράβευσης διακεκριμένων προσώπων, συλλόγων και επιχειρήσεων του δήμου Παιονίας που με πράξεις και έργα έκαναν γνωστό τον δήμο πέρα από τα στενά διοικητικά του όρια αλλά και πέρα από τα όρια της χώρας.

Στην φετινή εκδήλωση τιμήθηκε από τον δήμαρχο Παιονίας κ. Γκουντενούδη ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος για τα 25 από ίδρυση της ιεράς μητροπόλεως και την προσφορά της στην περιοχή μας όσο και γιά το πολυσχιδές έργο που επιτελεί ο ίδιος καθημερινά «ώστε να ελαφρύνει τις ψυχές των συνανθρώπων μας» όπως τονίσθηκε χαρακτηριστικώς.
DSC_2980(1)
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν η πρότυπος βιομηχανία γαλακτοκομικών «Λύκας» που εδρεύει στο Βαφειοχώρι, η αρχηγός της εθνικής ομάδος καλαθοσφαίρου γυναικών Ευανθία (Εβίνα) Μάλτση, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής από την Αξιούπολη κ. Παντελής Σαββίδης, η γ΄ λυκείου Πολυκάστρου για την εικονική επιχείρηση που δημιούργησαν, ο φοιτητής ιατρικής και πρώτος εισακτέος σε ανώτατες σχολές από τον δήμο Παιονίας κατά την περασμένη χρονιά Εμμανουήλ Ιωαννίδης, η εκπρόσωπος από τους μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Euroscola» του ευρωκοινοβουλίου Αργυρή Ξανθοπούλου, η επιχείρηση «Startup» της οικογένειας Κουμαρτζή από τον Ευρωπό «οργανοποιία Αναστάσιος», η εθελόντρια του Ερυθρού Σταυρού, πρώην πρόεδρος συλλόγου «Παιόνων» της Γουμένισσας Βέτα Ίντου και ο σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος εξήρε το έργο των τιμώμενων προσώπων και φορέων, «των ενεργών και ακάματων ανθρώπων που κάνουν περήφανους τους συμπατριώτες τους» και πρόσθεσε:

«Στη σεμνή αυτή τελετή τιμώνται αλλά κυρίως ενθαρρύνονται άνθρωποι να συνεχίσουν το έργο τους και να βρουν κι άλλους μιμητές. Κάθε χρόνο βραβεύουμε και διαφορετικούς ανθρώπους, φορείς και επιχειρήσεις καθώς το δυναμικό της περιοχής μας είναι ανεξάντλητο».

Την τελετή επιμελήθηκε και παρουσίασε η επί των πολιστικών διαχειρίστρια του δήμου Αλεξία Ιωαννίδου και εβλω την πλαισίωσε μουσικά η δασκάλα του ωδείου του δήμου Μυροφόρα Αντωνιάδου.