Ο Δ.Τσαντάκης χαιρετίζει την επανέναρξη της διά ζώσης διδασκαλία στα σχολεία

Πολιτική /

Την επανέναρξη της διά ζώσης διδασκαλίας στα σχολεία, με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, χαιρέτισε ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς», κατά την διά τηλεδιασκέψεως συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Παρασκευής 10.9.21.

«Ο δήμος», είπε ο κ.Τσαντάκης, «οφείλει να προβαίνει σε περιοδικώς τακτική καθαριότητα, να ενισχύει τις σχολικές υποδομές και να στηρίζει συνολικώς την διδασκαλία».

Αναφερόμενος σε τρέχοντα θέματα, υπενθύμισε την μη ολοκλήρωση όλων των εργασιών παρέμβασης στο 1ο λύκειο Κιλκίς και στο 2ο πειραματικό λύκειο Κιλκίς, με επακόλουθο, όπως τόνισε, οι μαθητές να κάνουν μαθήματα υπό τους ήχους των μηχανημάτων γιά τις εν λόγω εργασίες γύρω από τα σχολεία τους.

Επί πλέον, άσκησε κριτική γιά την μη έγκαιρη εξασφάλιση αιθουσών στο 1ο λύκειο Κιλκίς, με επακόλουθο, όπως είπε, «να τρέχουν να τις δημιουργήσουν τώρα, και μάλιστα στο υπόγειο του σχολείου».

Ο κ.Τσαντάκης ζήτησε από την διοίκηση να μεριμνήσει γιά την άμεση ολοκλήρωση όλων των προαναφερθεισών εργασιών και επίλυση ζητημάτων, ώστε αυτά τα σχολεία να αρχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα «το συντομότερο δυνατόν».

Περισσότερα

Προγραμματική συμφωνία για την ένταξη 43 δράσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών

Προγραμματική συμφωνία για την ένταξη 43 δράσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο Εθνικό Πρόγραμμα Απλούστευσης Διαδικασιών υπογράφηκε το […]

Δείτε ακόμα

Ευτυχώς …υπάρχουν και αυτά

Ανάμεσα στους ελαχίστους παρευρεθέντες, λόγω της πανδημίας, στην τακτική άσκηση μετά στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) της Πέμπτης 30.9.21 σε περιοχές του δήμου […]