Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ ο Δημήτρης Παρίδης

Πολιτική /

Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ συμπεριελήφθη ο Κιλκισιώτης ιδιοκτήτης γυμναστηρίου Δημήτρη Παρίδης.

Μόλις γνωστοποιήθηκε η απόφαση του προέδρου του κόμματος Γιώργου Καρατζαφέρη ο κ. Παρίδης προέβη στην ακόλουθη έγγραφη δήλωση:

«Η επιλογή του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη να με εντάξει στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, είναι τιμή για μένα και για την τοπική μας κοινωνία. Μια επιλογή που χρίζει ιδιαίτερης εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο μου, μια επιλογή που μου δίνει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Για μένα ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός είναι το πολιτικό στρατόπεδο που επέλεξα να δώσω τις “μάχες” μου για τη σωτηρία της Μακεδονίας μας, της πατρίδας μας και του Ελληνισμού μας.

Για τον λαό της τοπικής μας κοινωνίας και όλου τον Ελληνικού λαού , όλη η ομάδα των υποψηφίων του ΛΑΟΣ, είμαστε η επιλογή νίκης και δικαίωσης τους. Επιλογή περηφάνιας και αισιοδοξίας.

Ο Ευρωσκεπτικισμός στην Ελλάδα Είμαστε Εμείς..!

Ο επόμενος ηγέτης της Ευρώπης είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Αυτόν περιμένουν εκατομμύρια αγανακτισμένοι Ευρωπαίοι .

Αυτός είναι που μπορεί να φέρει λύσεις στη χώρα μας αποδεδειγμένα”.

Περισσότερα

Τοπική Κακοδιοίκηση

Γράφει ο Χριστόφορος Τουτουντζίδης* Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οπότε κυριάρχησε ο λαϊκισμός, που συνεπάγεται την διχόνοια, το Έθνος βγήκε πολλαπλά […]

Δείτε ακόμα

Προμήνυμα… «μεγάλου σεισμού»;

Κάτι… «περίεργοι παλμοί» εμφανίσθηκαν στον «σεισμογράφο», τον τοποθετημένο στο «έδαφος»… του συνδυασμού «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς», του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη. […]