Οι δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας στο πλευρό της σχολικής κοινότητας

Γενικά /

Θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών υπογραμμίζουν σε δηλώσεις τους και μηνύματά τους προς την σχολική κοινότητα με την ευκαιρία της έναρξεως του νέου σχολικού έτους οι δήμαρχοι Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και Παιονίας Κώστας Σιωνίδης. Πιο συγκεκριμένα:

Ευχές για μια δημιουργική σχολική χρονιά, γεμάτη χρήσιμα εκπαιδευτικά εφόδια και όμορφες εμπειρίες στο ταξίδι αναζήτησης της γνώσης, έδωσε την Τετάρτη 11.9.19 ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σε μαθητές σχολικών μονάδων της πόλης του Κιλκίς.

Κατά καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού των σχολείων για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο κ.Κυριακίδης ευχήθηκε καλή δύναμη στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς με καρποφόρα αποτελέσματα για την πρόοδό τους ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στο σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελούν οι τελευταίοι και στην υποστήριξη που δέχεται η σχολική κοινότητα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Ο δήμαρχος Κιλκίς τόνισε, τέλος, ότι η δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός σε όποια ανάγκη παρουσιαστεί καθώς στόχος της είναι η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών συγκροτημάτων.

Ο δήμαρχος Κιλκίς παρέστη στην τελετή αγιασμού του 1ου και 6ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, του 4ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς και του 1ου ενιαίου λυκείου Κιλκίς.
Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι παρέστησαν επίσης στην τελετή αγιασμού σχολείων της πόλης και οικισμών του δήμου Κιλκίς.

Ο δήμαρχος Παιονίας

Όσον αφορά στον δήμαρχο Παιονίας Κώστας Σιωνίδη απηύθυνε προς την σχολική κοινότητα το ακόλουθο μήνυμα:

«Με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους εύχομαι σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μιαν επιτυχή και εποικοδομητική χρονιά. Η δημοτική αρχή θα σταθεί αρωγός της προσπάθειά σας εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις εκείνες που θα καθιστούν το έργο σας ευκολώτερο και πληρέστερο. Υγεία και δύναμη σε όλους».

Ο κ. Σιωνίδης παρέστη στην τελετή του Αγιασμού σε 2ο νηπιαγωγείο και 2ο δημοτικό Αξιούπολης, γυμνάσιο Πολυκάστρου, λύκειο Πολυκάστρου, 3ο δημοτικό Πολυκάστρου και γυμνάσιο Πλατανιάς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μωραίνει Κύριος…

«Μία ωραίαν πρωίαν …ηγέρθη», κοινώς …«ξύπνησε», και «ανακάλυψε» …«γύμνια» πού; Στην …«ποδοσφαιρική ενημέρωση του νομού μας»! (Όχι στην αθλητική, καθώς, […]