Δήλωση του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτή νομού Κιλκίς Γ.Γεωργαντά για την 25η Μαρτίου

Πολιτική /

«Πριν από σχεδόν 200 χρόνια, οι πρόγονοί μας ξεκίνησαν τον τιτάνιο αγώνα για την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους και την ανεξαρτησία της Πατρίδας μας από τον Τουρκικό ζυγό. Σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Είναι ημέρα μνήμης και τιμής.

Τιμής στους Ανθρώπους εκείνους, που με λιγοστά μέσα αλλά με ηρωϊσμό και αποφασιστικότητα, πολέμησαν γενναία για το δίκαιο και την ελευθερία του Λαού μας. Πολέμησαν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση για τα ιδανικά και τις αξίες του Ελληνισμού, τις εθνικές μας παραδόσεις και τη θρησκεία μας, την Ορθοδοξία, η οποία υπήρξε πάντα κεντρικός στυλοβάτης των εθνικών αγώνων.

Η κληρονομιά της 25ης Μαρτίου και ο ηρωϊσμός των Αγωνιστών μας είναι βαθιά ριζωμένος στην ψυχή των Eλληνίδων και των Ελλήνων.

Ο Μεγαλειώδης Εθνικός μας ξεσηκωμός διδάσκει ότι οι Έλληνες, όταν είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι, όταν έχουν πίστη στην Πατρίδα και τις δυνάμεις τους, προσπερνούν κάθε εμπόδιο, αντιμετωπίζουν κάθε δυσκολία, βγαίνουν πάντα νικητές.

Σήμερα, η Πατρίδα μας αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη κρίση δημόσιας υγείας στη σύγχρονη ιστορία. Σήμερα, καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία. Καλούμαστε όλοι μαζί και κάθε ένας ξεχωριστά να σηκώσουμε το βάρος της Πατρίδας. Γιατί πως είπε και ο Πρωθυπουργός, «Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς».»

Δίνουμε μια δύσκολη μάχη. Όμως ενωμένοι και αποφασισμένοι, οι Έλληνες θα νικήσουμε ξανά.

Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω η 25η Μαρτίου!

Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Μακάρι να “ταράξει”

“Ήλθε”, από ό,τι φαίνεται, για να “ταράξει τα νερά” σε πολλά πράγματα ο κορωνοϊός. Μακάρι να “ταράξει” και τα μυαλά […]

Περί ρωγμής

Διά της μεθόδου περιφοράς πραγματοποιήθηκε η ψήφιση των θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 23.3.20 γιά τον δήμο Παιονίας, λόγω […]

Που χρεώνεται το κρούσμα

Σερραίος λένε με αποκλειστική είδηση τους τοπικά μέσα ενημέρωσης το δεύτερο ή τρίτο (μπορεί και τέταρτο) κρούσμα κορωνοϊού στα όρια […]